UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Неделя?? Там же вроде 5 сезонов, а это около 60 серий Это ты как за неделю посмотрел то? Или как я, не до конца?
-
а, ну ок, я помню когда смотрел BB у меня где-то неделя ушла на просмотр, на плойку времени не было 😀
-
1. 2300+ 2. ~4000+( это с жильем), очень много факторов, нужно больше данных 3. Скорее нет, чем да. Что вы конкретно вкладываете в слово "комфорт"? По городу тут особо нечего делать. 4. Очень сухо, жаркое лето, холодная, но не долго зима. Летом и +30, зимой -30 :-))
-
Шукаємо працівника для ділершипу, який має досвід в ремонті кузовів та авто колізійних пошкоджень. 1530 27 ave ne, GT Auto Full time Якщо ви зацікавлені, надсилайте мені резюме в особисті повідомлення.
-
Ліпше житло трохи далі від ДТ шукати, дешевше буде. І тихіше Якщо жити і працювати в місцях де норм транспортне сполучення, то без машини цілком можна обійтися Літо норм, зима теж порівнювана з Україною. Єдине що місто досить високо над рівнем моря, деяким людям від того погано (тиск, головні болі). Часом буває -30, але то на тиждень приблизно, потім відлига
-
Продам телевізор Sumsung. У дуже хорошому стані . Без приставки. 50 доларів. Тільки самовивіз Downtown
-
Ну это не все маршруты вообще то) Основные не опаздывают практически.
-
Як раз автобуси ходять десь кожні 30 хвилин, як і трейн десь кожні 15 хвилин, але залежить від дня.
-
1. Залежить яка квартира. Можна знайти як за $1500-$1700, так і $2000+ 3. Якщо жити біля станції або автобусної запинки, то непогано, але наприклад мені не дуже подобається, так як займає набагато більше часу добратись кудись ніж машиною.
-
Тогда нет. Зимой в минус 20 вы автобус можете вообще не дождаться, пунктуальности тут нету, может на 10 минут раньше приехать или на 20 позже
-
3. Комфорт для мене це коли я зможу без проблем доїхати громадським транспортом да 70% міста. І щоб не чекати автобус, метро, трамвай більше 20 хвилин @Uncle_Manson
-
Привіт @nekto202a, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Щоб довести що ти не москаль - тицни кнопку нижче:
-
Там де дивитесь нок, там розписано в яких провінціях ліцензія обовʼязкова
-
Тебе да :) но это не значит что там никто не живет и туда не ездят люди
-
Зачем? Мне в голову не придет вообще ехать в Бальзак
-
Але наскільки чула, то наприклад в Едмонтоні трохи дешевше життя ніж в Калгарі.
-
Ты живешь возле работы ( по Калгарийским меркам) Закажи разок такси на Бальзак
-
Також залежить звідки куди їхати. Якщо поїздка хвилин 10-15, то може бути і до $20.
-
Ну опять. Расстояние же. Я от работы до себя ездил 15-17$
-
В среднем 30-35$ поездка
20 Jan 2023, 19:11
379530/380744
4 minutes ago