UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Обязательно нужно распечатать?
-
Хай профі поправять, але Вища освіта дає бали, але якщо ви отримаєте по провінційній програмі 600 балів, то 20 балів за освіту вже нп потрібні, або ви можете здати англ на високий бал, або вивчити французьку за три роки, або місцевий сертифікат. Варіанти є.
-
Сто процентів. «Один блогер сказав» то вже як «в телевізорі брехати не будуть»
-
Блогер то сила. Не потрібно обізжати школи. Запис в школу через cbe, навіть якщо в самій найближчий немає місць хоча я про таке тільки раз чула), запишуть в іншу. Без освіти не залишитись. В группу продовженого дня може не бути місць. Там тільки чекати
-
А чого ви коментари не читаєте?
-
Ви читайте що пише у вашому файлі Якщо написано що обов'язковий документ і потрібно роздруковувати та представляти офіцеру - значить так і потрібно робити. У мене саме так і було написано
-
Бо легше прочитати першу новину і піти все випитувати, ніж перечитати все що пишуть про це. Це мені нагадує ситуацію як майже щодня люди питають чи потрібна транзитна віза, якщо летіти через Лондон та робити пересадку в тому самому аеропорту. Хоча можна було би забити у пошуку чату слово "Лондон" і тримати величезну кількість того самого запитання та відповідей на нього.
-
Спасибо. На всякий случай распечатаю
-
Громадянин Польщі?)
-
Ого 😢 Нам також саме такий варіант потрібен, як ви шукаєте. Можна потім вам написати, як знайдете, розпитати як вдалось?
-
www.facebook.com/reel/871203417481507?s=yWDuG2&fs=e Про электриков...
-
Привіт. Можливо є люди які займаються єдиноборствами, зокрема, MMA? Порадьте хороший зал в Калгарі, будь ласка.
-
Підкажіть , будь ласка, чи можна перевести гроші з канадського рахунку на український? І як саме?
-
Я така єстем а що за питання?)
-
вчора в чаті Торонто людина писала, що не видали ворк перміт, АЛЕ він іноземець, який прилетів без своєї дружини українки і дітей, хоча про це попереджали не раз
-
Open Air 2021
-
то надо на опен эйр вываливаться с танц пола 😁
-
Я тока шо ходив на балкон оупен ейр курити, - зовсім не то ощущеніє що на відео
-
шутка
-
Добрый день,подскажите пожалуйста,какой курс в Калгари,если менять евро в канадский доллар
20 Jan 2023, 19:11
37964/372645
34 minutes ago