UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам зроблені моєю мамою в ручну сумки та рюкзак з перероблених матеріалів. Намагаюсь її надихнути на створення чогось дуже цікавого. Вона дуже любить шити. І ось що вийшло. Подробиці в приват. 1 - 20$ 2 - 20$ 3 - 25$ 4 - 15$
-
Привіт @Leila0187, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Щоб довести що ти не москаль - тицни кнопку нижче:
-
Кто сегодня желает в пейнтбол поиграть пишите в личку? Договоримся
-
Учитывая, что мы в Канаде - просто трипы...
-
Ну это для тех, кто "А как знакомиться??"
-
Шашлык и так далее Кемпинг Хайкинг Роад трипы
-
Так лето началось, будет много активностей.
-
Вот вам и повод прекрасный
-
Кто сегодня желает в пейнтбол поиграть пишите в личку? Договоримся
-
Наркотические, само собой
-
Грибы пивом запивать)))) уважаю
-
Не, ну лично я за алкашку, а не наркоту :-)
-
Мы познаем дивный мир грибов, травы и фентанила 😂😂😂😂😂
-
Як то в вас вже є прорахований. А чому тоді вона не відправила ?
-
Всем доброго дня! Ищу автоинструктора в Калгари для подготовки к road test. Хотелось бы получить рекомендации по основным нюансам экзамена. Буду благодарен за помощь! Спасибо!😊
-
Всем доброго дня! Ищу автоинструктора в Калгари для подготовки к road test. Хотелось бы получить рекомендации по основным нюансам экзамена. Буду благодарен за помощь! Спасибо!😊
-
подскажите кто знает, если человек подался по гуманитарной программе, нужно ли убрать профиль из экспресс энтри?
-
Привіт @Anzhelika_Kostenko_psy, та ласкаво просимо в UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦! Щоб довести що ти не москаль - тицни кнопку нижче:
-
Просто я чк бухгалтер не розумію, вибачте. Якщо ти вже порахував в програмі, то там і відправити один раз натиснути. Вибачте.
-
+1 587 894 2528 Максим
20 Jan 2023, 19:11
379689/380550
12 minutes ago