UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
вчора в чаті Торонто людина писала, що не видали ворк перміт, АЛЕ він іноземець, який прилетів без своєї дружини українки і дітей, хоча про це попереджали не раз
-
Open Air 2021
-
то надо на опен эйр вываливаться с танц пола 😁
-
Я тока шо ходив на балкон оупен ейр курити, - зовсім не то ощущеніє що на відео
-
шутка
-
Добрый день,подскажите пожалуйста,какой курс в Калгари,если менять евро в канадский доллар
-
тока щоби без расистів і без негрів (с)
-
де тут нармальна діскатєка для олдфагів?
-
Я вчера себя почувствовал и старым, и молодым одновременно. Увидел паспорт 1996 года (и такой - а, дитё, а дитю уже 27) , и у меня в магазине айди попросили, впервые наверно за последние лет 12 (я здоровая детина с бородой 😁)
-
Доброго дня. Напишіть будь ласка як пллануєте це виріувати
-
Это , поди, продавщица спрашивала? Заигрывала? Выглядишь ты, конечно, молодцом, но не на 16 лет
-
Добрый день, подскажите пожалуйста,в Калгари есть работа в этой,я работал в яхто строительной Компании,там занимался -ламинация -шлифовка -полировка -сбор яхт -работа с стекловолокном -работа с карбоном
-
Може мають якесь місце
-
Martin Motor Sports Calgary +1 403-301-0096 maps.app.goo.gl/Y3s6HRiKaKHo6D858?g_st=ic
-
Добрый день Есть здесь кто-то, кто продлевал загранпаспорт ребенку в Калгари? Поделитесь пожалуйста, как происходит процесс? Сколько по времени? Где конкретно делали эту процедуру? Благодарю🙌
-
в ФБ постійно мєльтєшить якась реклама, чи то секції ММА, чи кікбоксингу, який відкрив українець тут. Подробиць не пам'ятаю.
-
О, круто, новий розділ. А я гадав, що чат "Домашні тварини" для знайомств. Нік молодець!
-
через Wise
-
Добрий день, підкажіть, чи варто везти з собою в Канаду постільну білизну? Дивлюсь в ікеа розміри ковдр відрізняється. Чи є взагалі розміри ковдр такі як в нас, чи вони усі гіперрозміру ?
-
Просто вогонь))
20 Jan 2023, 19:11
37978/371821
about an hour ago