UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добре, я на роботу. Дискусію завершую. Всім добра
-
Не очікувано
-
Звісно. Якщо Вам подобається красти - це Ваш вибір. Красти і пропагандувати це, зауважте. Ви майже кажете "Я краду і вважаю, що тут немає нічого поганого. Рекомендую всім"
-
Привет. В Калгари моб интернет 4g или 5g?
-
Оце приколи
-
Не хоче знати як відкрити чужий сейф і вкрасти? Зараз ця приказка взагалі не в тему🙈🤣
-
Ні, це дискусія в дусі "вкрасти, бо двері забули зачинити чи піти купити легально". Закінчили. Всім миру і достатньо грошей, щоб не красти 🕊
-
В корне не согласен со сравнением но да, дискуссия бесполезна ибо конечно каждый при своем мнении останется. ✌️ Закончили:-)
-
Я не разбираюсь в этом и не собираюсь разбираться. Речь о медиа контенте, фильмы/сериалы, как я сказал уже, игры тоже. Потому что тема нашей беседы развилась из вопроса именно о фильмах. И как тут позже пояснили - дело в авторских правах.
-
Останній момент і завершимо добре ) Як приклад Матеріалу 300 файлів. Можна качати кожен окремо і це займе набагато більше часу. Можно качати паком , як гугл диск запакує , але чесно всі файли що більше 15 гігів , в мене майже ніколи не докачувалися з браузера. Постійно краш і все заново. Взагалі просто хотів сказати що торрент можна використовувати не для піратства Але це 1% з 99% Закрили )