UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нет,сами записались.
-
Зашёл в оптику на станции метро в down town на 7 улице(правда ждал дней 10)не сразу.И очки будут готовы через 2 недели.Только очки заказал в другом месте.Ему в этой оптикеоправы не понравились.Вам результат сбросьте на имейл.
-
Нет ,Альберта хелс карт
-
Тоже скиньте пожалуйста ссылочку ) изучим )) спасибо заранее )
-
У меня муж ходил вчера к окулисту, нечего не платил.Страховка все покрыла.Только за очки доплатить 12 долларов
-
Чудово) скажіть будь ласка шо за клініка ?
-
Всем привет. Кому интересно совместное жилье. Я девушка и ищу себе соседку в комнату. С марта месяца есть вариант на SW. Единственное то, что оплата за три месяца вперед по контракту. Кому интересно пишите в л.с. #спільнаоренда #кімната #оренда
-
Цікаво. Дякую
-
Ви до цього до сімейного лікаря ходили ?
-
Привіт, тільки сьогодні була в оптометриста. По бенефітам. Робили повне обстеження і зору і глазного дна, перевіряли на багатьох апаратах. Потім підібрали лінзи для окулярів та контактні лінзи. З бенефітами десь 50 cad доплатила за огляд. І трохи за оправу треба було також доплатити
-
Доброго вечора. Терміново потрібно зняти житло, потрібно з'їхати за 2 дні. 2 дорослих та 2є дітей, може хто має щось на прикметі,буду безмежно вдячна. 🙏🙏🙏.