UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А рассчитываешься без процента
-
3 бакса за одну операцию , да ?
-
Много?
-
Еще такой вопрос , снимая с гривневой карты монобанка банк Канады берет комиссию ?
-
Спасибо
-
Окей
-
Десь і розраховуєм від 1500$, може до 2000$
-
У Вінніпезі у мене 2 кімнати і 2 ванни, тут я зараз живу і хочу переїхати
-
Ребят всем добрый вечер, кому день, утро! Вопрос такого характера - у меня товарищ подался семьёй (он жена и дочка), жене и дочке визы пришли все чудесно, а ему - нет! Уже 8 или 9 месяцев. Писал туда говорят все норм ожидайте. Типо дело на рассмотрении... Кто с подобным стыкался подскажите пожалуйста? Может ему заново податься ?
-
Ребят всем добрый вечер, кому день, утро! Вопрос такого характера - у меня товарищ подался семьёй (он жена и дочка), жене и дочке визы пришли все чудесно, а ему - нет! Уже 8 или 9 месяцев. Писал туда говорят все норм ожидайте. Типо дело на рассмотрении... Кто с подобным стыкался подскажите пожалуйста? Может ему заново податься ?
-
#rent Всім привіт, Здається квартира (для однієї людини чи пари) на три тижні (13.02 - 07.03) в центрі Калгарі (10 Avenue SW). Квартира на 29му поверсі, все є: посуд, фен, постіль і все для життя. Також, у будинку є спорт зала та зона барбекю. Зупинка C-train в менш ніж 5 хвилинах ходьби від дому. Якщо когось цікавить, то пишіть в приватні повідомлення. Дякую.
-
Користуємось з дружиною українською єсім (робив вже в Канаді) і фізичною сімкою канадського оператора. Все працює нормально.