UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хто має бажання то приєднуйтесь
-
Доброго дня усім) Є пропозиція завтра вийти на каву Десь після обіду
-
Да. Без вопросов вообще. Все зависит от лендлорда. Если нормальный - никаких вопросов не будет. Если «повернутый», то и жизнь потом там тоже будет «веселая»)
-
Доброго дня. Таке питання: Чи комусь вдавалось винайняти житло без job offer? Що взагалі потрібно лендлору для початку в основному? Чи реально зняти житло ще не знаходячись в Канаді? Дякую.
-
Нормально справились с ответом)) Спасибо)
-
Да, термины и плюс правильно переписки со всеми вести. Ну и Asme. Пробовал, но только начал. Конечно лучше точечно и лично рассылать CV и CL
-
Дякую. Просто знаходила інформацію, що дуже важко зняти житло, що ріелтори не беруть трубку, не відповідають і це може зайняти до місяця. + потребують дуже великий перелік документів
-
Я б сказав навпаки: саме розмова пришвидшує дії, а от смс або мейл - це довга історія
-
Залежно яке житло, а телефон тут майже всі не відбирають, пишіть смс
-
Це пугалки проте не розумію навіщо таке нам розповідати. Те що власники довго відповідають - факт. Ріелтери тут взагалі не займаються орендою. Може є декілька, проте вони точно будуть довго відповідати та ви їм не цікаві, бо у вас «нюанси» і буде багато мороки
-
Або Kijiji
-
Я використовував «рентфаст» аб як воно там. Ще дуже дієвий спосіб - маркетплейс
-
вам нужна группа ( Ждуны CUAET) там около 7 тыс. , вам помогут с советом, а тут сидят люди которые уже получили визы
-
Дякую за пораду!
-
Дякую. Тоді можливо можете які краще ресурси використовувати? Я маю на увазі, де швидше за все зможуть відповісти хоча б на смс)
-
Погоджуюсь. Тут у кожного свій план дій. Тому, для Маши я б радив спробувати всі варіанти. Як на мене самий дійний - це особисто пройтись там де бажаєте жити
-
В мене своя історія, я всім пишу смс, так бистріше відповідають
-
Супер, дякую:)
-
Доброго дня усім, хтось повертав гроші через вестджет? Якщо треба відмінити білети і наприклад купити в іншу провінцію теж через вестджет? Я так розумію гроші повернуть як кредитні на баланс вестджет аккаунту?
-
Часами маю відчуття, що я один працюю пн-пт)
20 Jan 2023, 19:11
38274/374920
9 minutes ago