UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Або Kijiji
-
Я використовував «рентфаст» аб як воно там. Ще дуже дієвий спосіб - маркетплейс
-
вам нужна группа ( Ждуны CUAET) там около 7 тыс. , вам помогут с советом, а тут сидят люди которые уже получили визы
-
Дякую за пораду!
-
Дякую. Тоді можливо можете які краще ресурси використовувати? Я маю на увазі, де швидше за все зможуть відповісти хоча б на смс)
-
Погоджуюсь. Тут у кожного свій план дій. Тому, для Маши я б радив спробувати всі варіанти. Як на мене самий дійний - це особисто пройтись там де бажаєте жити
-
В мене своя історія, я всім пишу смс, так бистріше відповідають
-
Супер, дякую:)
-
Доброго дня усім, хтось повертав гроші через вестджет? Якщо треба відмінити білети і наприклад купити в іншу провінцію теж через вестджет? Я так розумію гроші повернуть як кредитні на баланс вестджет аккаунту?
-
Часами маю відчуття, що я один працюю пн-пт)
-
We don't understand you here :)
-
Если рулоном их магазина - возьмёт, если нет - то какой матрас. Твин ещё влазит в сув, Квин/Кинг нужен трак
-
Да, все верно. Но там нет высшего в требованиях. Просто без него сложно столько набрать.
-
Хто мав таких досвід?
-
Убер?
-
поидее они дадут выбор либо на карту либо ваучер, но смотрите внимательно условия возврата например у айр канада воспользоватся ваучером можно будет только через 6-8 недель после подачи на возврат. А у катара в течении дня уже можно пользовать.
-
Дякую;)
-
я віз, повезло шо попався нормальний, бо можуть відмовити)
-
Убер це не таксі 😂
-
Співчуваю. Тримайся 🤝
20 Jan 2023, 19:11
38284/375993
41 minutes ago