UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дууже дякую за допомогу😍😍 Зберегла інформацію Виручили🙏
-
Я б радила знайти репетитора в Україні, підгадати час та займатися онлайн, буде набагато дешевше, у мене є пару знайомих, пишіть в приватні скину контакти
-
это же Канада, без пояснения не должно было удивить))
-
Сорі Нік, не прочитала правила і порушую во всю😂
-
привет, спрашиваю для товарища которому посоветовал приезжать до апреля. по оф. данным на сегодняшний день пермиты выдают до конца программы куает, так?
-
Ми не проводимо курси, це спікінг клуб для практики, онлайн івенти щосуботи о 10:00, приєднуйтесь
-
Нас 4 людини, хочемо подивитися Банф, хто підкаже маршрут, як можна добратися. Буду дуже вдячна🌺
-
Які сервіси порекомендуєте для тимчасового житла у вигляді кімнати/підвалу, щось окрім еірбнб, бо там занадто великі націнки
-
kijiji
-
Робота для алкоголіків
-
Знайшов інфу трохи на reddit Взагалі бідно з цим в Калгарі, якщо ми не говоримо про фестивалі, але от 3-4 місця виділили місцеві, варто чекнуть на тему rave Broken City Commonwealth Shuffle Club The Palace
-
CRAFT на 10 Ave SW хорошо прокачает по алкоголю
-
Якщо хтось буде вибиратися, хто там по рейву шарить трохи - свистіть)
-
Нашел грузинские сладкие и полусладкие вина. А так же Бехеровку и пиво Львовское 1715 Spirits Of Kensington (403) 283-6666 maps.app.goo.gl/Tc3QxG58Hiw5umKk6?g_st=ic Локация тут
-
Цена на вино?
-
Всем добрый вечерочек! Кто-то уже заполнял декларацию?
-
Nice try)
-
Предварительно нужны работники на 26-27.01, уборка снега 15$, кто готов пишите
-
Спасибо )
-
15$ в час на уборку снега?) Это прям совсем грабёж🙈
20 Jan 2023, 19:11
38430/375481
13 minutes ago