UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нашел грузинские сладкие и полусладкие вина. А так же Бехеровку и пиво Львовское 1715 Spirits Of Kensington (403) 283-6666 maps.app.goo.gl/Tc3QxG58Hiw5umKk6?g_st=ic Локация тут
-
Цена на вино?
-
Всем добрый вечерочек! Кто-то уже заполнял декларацию?
-
Nice try)
-
Предварительно нужны работники на 26-27.01, уборка снега 15$, кто готов пишите
-
Спасибо )
-
15$ в час на уборку снега?) Это прям совсем грабёж🙈
-
Я так і писав в гуглі Banff - Calgary. Там один перевізник. Білети онлайн, около 70$
-
Calgary
-
Думаю просто, що частину вашого заробітку хтось покладе собі в карман. Я думаю там за кеш 100%)))
-
так, бо треба одразу на другий поверх підніматися Мы перший раз прийшли, я не дочитала,що другий поверх, а на першому жіночка дивилась на мене дивно 🤪🤣 і сказала шо взагалі не чула про волк ін заяву, та я відкрила знову табличку , там написано це , піднялися на ліфті на другий поверх, заповнили заяву, трохи зачекали і записали на тестування на сьогодні, вже прийняли у школу🥳
-
Друзі, в Queens Park Townhomes від Mainstreet є два двохбедрумні таунхауси. Вільні один з 1-го лютого, інший з 15-го лютого, напишіть їх менеджеру, він все показує при зустрічі🙂 Я сьогодні їздила дивитись, мені не підійшли але може комусь буде ок
-
Може в цю п'ятницю хтось хоче вибратись в кабак?
-
Супер кльово, так як я вчора тільки заповнив заяву онлайн, піду з понеділка вже, дякую
-
Так, ти😄
-
Само собой...просто кто то хочет нажиться на безисходности людей, которым нужна любая работа
-
а шо саме не підійшло?) якщо не секрет
-
Всем привет, кто скидывал деньги с Украины в Канаду? Типо вестерна
-
Не секрет: там поруч велике міське кладовище та крематорій, з одного таунхаусу вікна зі спальні виходять прямо на них🙃 В іншому ситуація трошки краща: там вікна на вулицю. Не мій вайб так би мовити😅
-
Якщо не складно , можна мені в особисті силку на заяву ) дякую !
20 Jan 2023, 19:11
38443/373171
29 minutes ago