UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вказується вартість оренди (бажано до 800), оплата моб телефону.Все інше 0.Всі доходи 0.
-
А шо поганого? Якщо маєшь поганий настрій або щось не виходить... глянув у вікно і розумієшь - ти живий і маєшь багато варіантів... а ті, шо там вже все!!
-
Дякую.
-
Ні, це не так, йдете в реджестрі , з собою, паспорт, ворк перміт та договір оренди на всякий випадок, бо на вашу адресу через місяць-півтора прийде потім ваша мед.страховка. все! Ми вже отримали, і вже відправили знову конверт з анкетою на бенефіти (це вже буде вкладено у конверт з вашою страховкою).
-
Да, так и есть
-
Допоможіть дружині 35 років з сином 7 років знайти житло в Калгарі, поки я бороню край!
-
Будуть в Калгарі 7 березня
-
Це в 50 метрах від входу на цвинтар? І дорога з похороними процесіями поміж таунхаусу проходить?
-
Хіба самим робити )
-
В Канаді є , от в Торонто болєрум має бути але в Калгарі нічого такого немає і не планується як я зрозуміла
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, по прильоту у Калгарі можливо розраховувати на безкоштовне поселення на певний час? Сім'я з чотирьох чоловік + кіт
-
CUAET так
-
А какая виза?
-
Привет, собираюсь лететь в Канаду, слышал такую инфо, что надо прилететь и поставить штамп до конца марта, что бы получить ворк Пермит это действительно так ?
-
Туристическая? Или рабочая?
-
Cuaet
-
Доброго дня! Підкажить хто стикався, чи спокійно можна зняти 1 бедрумную кв. 2 дорослих та дитина 5 років. Чи не завжди погоджуються брати з дитиную в невелику хату?
-
Пермиты будут выдавать до 31 марта. И это правда
-
Разницы нету
-
visitukraine.today/blog/895/canada-rules-of-entry-and-residence-what-does-a-ukrainian-need-to-know
20 Jan 2023, 19:11
38476/373244
2 minutes ago