UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Job bank / Indeed / Hippo Hub 👍🏻👍🏻👍🏻
-
Підскажіть, будь-ласка, що це за тариф у Freedom де 12 ГБ за 35$, бо я на сайті у них такого не знайшов? А ще, якщо не складно, скажіть як відбувається підключення до них? Чи беруть вони activation fee і , якщо так, як її можна уникнути? Дякую заздалегідь .
-
Перевірте ваші квитки. Там має бути вказаний багаж. Якщо лише ручна поклажа, то потрібно докупити окремо. Можна на сайті авіакомпанії. Можна прямо в аеропорту, але буде дорожче.
-
Привіт, ми сім'я з чотирьох людей, двоє діток 4 і 9 років і кіт, плануємо летіти в Альберту, скажіть будь ласка чи реально отримати безкоштовний готель на два тижні по приїзду в Калгарі?
-
Якщо автоматичної відповіді після заповнення анкетних данних не було, ще раз перейдіть за лінком з першого листа і спочатку все заповніть в анкеті та відправте її. Скоріш за все ви помилилися зі своєю електронною поштою, вказали не вірно. Або перевірте ще папку СПАМ у своїй ел.пошті. Зазвичай, після заповнення данних з адресою, отримувачами допомоги, доходів і витрат, ви відправляєте свої дані і одразу отримуєте лист на пошту, з проханням завантажити фотографію свого документа. Після цього, вже чекаєте, коли працівник food bank розгляне вашу заяву і відправить вам листа, з лінком на реєстрацію дня отримання. А вже після того як ви оберете дату, та час відгрузки, вам знов автоматично прийде лист з "номером" заявки, лінком на QR code і адресою де забирати продукти. Обов'язково візьміть велику сумку, бажано з колесами, бо вивозять майже повний візок продуктів харчування. Якщо є автівка, то все буде легше, навіть не доведеться заходити до фудбанку, бо вам подадуть візок на парковку, до вашого автомобіля.
-
10к часов за рубежом именно тех, по специальности которой ты получил джоб оффер или пох, главное иметь действующий канадский джоб оффер. На любую работу и подтвержденные 10к чамрв опыта за бугром?
-
Продублируй это сообщениеиво всех 30 подгруппах, так надежнее
-
Добрий день ! Підкажіть будь ласка, ми збираємося прилітати до Калгарі в середині лютого. Я чув таку інформацію, що в Калгарі вже не селять у готелі на перші пару тижнів після приїзду. Чи справді це так?
-
Добрий день ! Підкажіть будь ласка, ми збираємося прилітати до Калгарі в середині лютого. Я чув таку інформацію, що в Калгарі вже не селять у готелі на перші пару тижнів після приїзду. Чи справді це так?
-
пiсля того, що написали уже в двух тематичних темах - далi це все спам ((
-
-
-
-
-
Такой дуже цiкавить це питання
-
если коротко то 50/50 или дадут или нет. Если подробно то в топике “Першi кроки” есть видео
-
Hello! 👋 Please DM me if you need help with the CELPIP test prep or IELTS Russian/Ukrainian-speaking teacher and certified CELPIP and IELTS Instructor
-
Привіт ) я зараз шукаю житло і пишу різним організаціям. Сказали що селять. Просто багато людей їде в Калгарі і не факт що буде місце по прильоту
-
Привіт, скажіть хто знає, приїхали в Англію по прихистку і хочемо їхати до Канади по CUAET, чи не буде ніяких проблем? Так як штамп Англії поставили біля візи Канадської. Дякую.
-
А які саме організації не підкажете?
20 Jan 2023, 19:11
38512/372553
4 minutes ago