UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продублируй это сообщениеиво всех 30 подгруппах, так надежнее
-
Добрий день ! Підкажіть будь ласка, ми збираємося прилітати до Калгарі в середині лютого. Я чув таку інформацію, що в Калгарі вже не селять у готелі на перші пару тижнів після приїзду. Чи справді це так?
-
Добрий день ! Підкажіть будь ласка, ми збираємося прилітати до Калгарі в середині лютого. Я чув таку інформацію, що в Калгарі вже не селять у готелі на перші пару тижнів після приїзду. Чи справді це так?
-
пiсля того, що написали уже в двух тематичних темах - далi це все спам ((
-
-
-
-
-
Такой дуже цiкавить це питання
-
если коротко то 50/50 или дадут или нет. Если подробно то в топике “Першi кроки” есть видео
-
Hello! 👋 Please DM me if you need help with the CELPIP test prep or IELTS Russian/Ukrainian-speaking teacher and certified CELPIP and IELTS Instructor
-
Привіт ) я зараз шукаю житло і пишу різним організаціям. Сказали що селять. Просто багато людей їде в Калгарі і не факт що буде місце по прильоту
-
Привіт, скажіть хто знає, приїхали в Англію по прихистку і хочемо їхати до Канади по CUAET, чи не буде ніяких проблем? Так як штамп Англії поставили біля візи Канадської. Дякую.
-
А які саме організації не підкажете?
-
Я вже пишу всюди що знаходжу😂 може я комусь і по другому кругу написала, незнаю. Вони мені відписують. Пишу що ми з України, кількість людей, коли прилітаємо, чи не можете на перші два тижні підказати де знайти житло. Пишу ел адреси Вам
-
Йому в бан
-
Здравствуйте! Меня зовут Олеся. Мы с подругой ищем работу! Прилетаем в Калгари 9 марта из Одессы! Очень быстро воспринимаем информацию, быстро учимся и быстро приступаем к работе! Есть огромное желание и много сил! Но к сожалению, английский язык знаем не очень хорошо (уровень А2) С радостью приступим к работе с 11 марта!
-
Але пишуть що записали дані мої. Не факт що щось буде
-
Сови, пора обеднатися і відвоювати планету від жаворонків які брутально захопили її
-
Вибачаюсь;)
20 Jan 2023, 19:11
38518/373022
about a minute ago