UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ребят, это уникальная возможность посмотреть как все организовано изнутри и завести новые крутые знакомства. В Канаде, помимо того, что люди в целом открыты, есть целый культ волонтерства и веселого коллективного времяпрепровождения. Так что, не теряйте время, как говорится
-
В мене ситуація наступна. Пакет був лише на 8 гіг або на 20. За 50 та 60$. Вирішили поки взяти на 8. Підключили, зайшли в додаток, в план, а там було сповіщення «акція, 50 гіг за 50$», натиснули, підтвердили, хвилин через 10 додаток оновився і було написано, що в мене тепер не 8 гіг, а 50 за ту ж суму. Мабуть пощастило. Але загалом був варіант одразу купити пакет на 20 гіг
-
Добрый день! У меня может очень глуппые вопрос, приехали 3 дня назад, дочке 2,6 живем в airbnb возле Sunnyside school, на территории детская площалка, на нее мне с ребенком можно зайти? Или это запрещено ? Тут вообе есть общественные детские площадки ? Куда повести ребёнка кроме молла ? Всем спасибо
-
Спробуйте сходити в бестбай, там є всі оператори, запитайте у працівника бест бай і він порадить найкращий варіант серед усіх операторів. А ще два українці працюють в бестбай, але не в центрі, не пам’ятаю де точно. Звати Андрій та Ярослав. Вони час від часу пишуть в групу про себе. Хто не знає англ - допомагають їм
-
Aggudo coffee , очень хороший кофе у них
-
#job. Доброго дня. Шукаємо професійного пекаря,випічка хліба,пирогів,булок,маффінів. Якщо вмієте варити супи+ до карми. Компанія знаходиться поза досяжністю публічного транспорту тому необхідна машина. Хоч яка англійська має бути. Deep SW Calgary, full time $20/hour. www.facebook.com/groups/UkrainiansofCalgary/permalink/3341939426019800/?mibextid=Nif5oz
-
Щирі калгарійці, привіт! Потрібна інсайдерська інфа з приводу влаштування аеропорту в Калгарі. Ситуація наступна. Очікую маму. Вона летітиме літаком вперше в житті, летітиме сама і, звісно, вона абсолютно не володіє англійською. Я дуже хвилююся і за політ, і за пересадки, і найбільше - як вона зможе отримати ворк перміт. Питання: 1. Де саме знаходиться офіс з офіцерами - в самому терміналі прильоту чи в загальному залі, куди пасажири потрапляють після виходу з терміналу? 2. Чи дозволять мені зайти в той термінал, в який вона прилетить? Щоб я могла перекладати і все влаштувати? Поділіться, будь ласка, досвідом! Буду вдячна за всю інформацію та поради! 💛💙
-
Привіт, планую переїхати з Халіфаксу до Калгарі на кінці вересня. Маю канадське посвідчення водія від жовтня (клас п’ять) віддав українське посвідчення від 2008 року. Чи буде потрібно повторно складати іспит на теорію та практику? Бо в халіфаксі було достатньо тільки показати право язди 🤷♂️