UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю! Може хтось грає в футбол руками?😄 Я маю на увазі кікер от на такій штуці
-
На регулярній основі чи раз на рік під пивко?)
-
Єх🥴
-
Слабо справа тут йде, хіба всі працюють в поті чола, нема часу на гульки і содомію різну
-
Бажано щоб був досвід і жага до гри) Хоч під пивко, хоч без
-
Доброго вечора, чекаю на лист від соц робітника для fair entry. Отримала імейл, що він його написав, але самого листа там немає. Вони якось той лист посилають до fait entry? або забув приатачити ..
-
Также хочу обратить внимание, что у нас есть группа родителей в Калгари. Ссылка на группу - в разделе General в закрепах.
-
Живём на Rundle. Рядом 6 школ + парочка чуть дальше. Пока было тепло, то все площадки обошли. Кроме нас там много людей с детьми гуляло. Так что, я так поняла это нормально
-
Так має бути лист. Мені з центру для новоприбулих за пару годин наші дівчата листа прислали
-
Там є топік PR
-
Не та группа
-
Сижу в цій кальянній, не рекомендую, табак ніякий
-
Можливо хтось знає, чи можна подаватись на PR по програмі Alberta opportunity streem знаходячись на посаді production worker?
-
Не шукайте. Того плану вже нема то був промо план.
-
Є ще така річ як loyalty offer, аде його отримати можна після 3 місяців користування і вони генеруються ран домно для кожного
-
Не хочу засмучувати Але нормальних кальянів тут нема
-
Дякую за відповідь 🙂
-
Ребята, кому не сложно, скиньте пожалуйста как выглядит work permit со снятыми ограничениями. Я просто мед экзам сдавал заранее, еще до прилета. Хочу понять учли ли мне его или нет. Заранее благодарен
-
Краще кешем, бо деякі сервіси, можуть не приймати картки інші картки. Такі як Костко, каршерінг
-
Здесь нет хороших кальянніх, я віще писал
20 Jan 2023, 19:11
38767/371814
37 minutes ago