UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не хочу засмучувати Але нормальних кальянів тут нема
-
Дякую за відповідь 🙂
-
Ребята, кому не сложно, скиньте пожалуйста как выглядит work permit со снятыми ограничениями. Я просто мед экзам сдавал заранее, еще до прилета. Хочу понять учли ли мне его или нет. Заранее благодарен
-
Краще кешем, бо деякі сервіси, можуть не приймати картки інші картки. Такі як Костко, каршерінг
-
Здесь нет хороших кальянніх, я віще писал
-
Добрий вечір!Чи є у групі водії вантажівок або далекобійники? Хотів би порадитись з приводу роботи
-
Просто ситуация следующая: моему товарищу написали, что он должен сдать medical exam, а мне нет. Хотя мы оба проходили medical exam заранее и дали подтверждение офицеру, когда подавались на work permit по прилету
-
Пикеровщик 😂 на indeed в поиске « order picker”
-
Наш подпольный чатик
-
t.me/+H-6jcDXS5yU2M2U6
-
У вас внизу не буде надруковано, що ви не можете працювати в секс індустрії, з дітьми і т.п.
-
Просто дані не підтягло з клініки. Коли проходять в Європі, то дані довго підтягує. Тепер можна просто подати на заміну ВП і вони пришлють без тих рестрікшинів
-
Супер! Спасибо
-
У меня такое написано, значит не учли получается 🤔
-
Спасибо большое! Займусь этим!
-
Інструкції є в ютубі
-
Я подав тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Дешманські куртки, штанці, рукавиці і боти можна придбати у Волмарті
-
Понял, спасибо, извиняюсь за глупый вопрос, а не подскажите, случайно, где можно подать на замену ВП?
-
Вклеювала у Варшаві, за 3 дні зробили. Паспорти вони вклеюють там . Я говорила з дівчиною у якої забирала паспорт і вона сказала, що паспорти територію Польщі не покидають
20 Jan 2023, 19:11
38782/371388
18 minutes ago