UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У Калгарі не бачила, ми також чекаємо приїзд батьків, я стараюсь звертати увагу на усі ці моменти заздалегідь
-
Та не потрібно на той рейтинг орієнтуватись… всі школи хороші в Калгарі. Уникати тільки NE , і то не всі райони…. Головне вчитель, а він кожного року буде змінюватись, так само як і класи змішують кожного року. Дивіться нормальне житло, близькість до всього що потрібно і вже там школу. В нових районах часто нестача місць у школі і автобус возить в іншу школу… я вважаю близькість до школи є важливою і все… рейтинг більше 4-5 вже є добрий… але головне - це вчитель, а ви його не взнаєте поки не запишитесь…
-
Шукаю кімнату, або людину, з якою зможемо орендувати удвох двокімнатну квартиру (мегаохайність обов‘язкова!). Якщо знайдеться майбутній сусід/ка, буду шукати людей, хто захоче take over конктракт на однокімнатну квартиру в Даунтауні (новий будинок зі всіма умовами)
-
Доброго вечора, шукатиму житло в Калгарі з середини лютого, буду шукати сусіда /дку щоб було дешевше:)
-
З 1 марта місяця. Моі знайомі канадці шукають в квартиру сусіда. Напишіть мене дам контакти. It's a two bedroom plus office condo,1000 sq ft,renovated,1.5 bath. Our tenant needs one roommate. It's $1650 including utilities,so $825/person
-
З допомогою Stephan Wensley з Acuspire та Jason Michaud з Hippo Hub ми змогли розробити нову дошку вакансій для українців 👔 hippohub.ca/job-board-hippohub/ Ця платформа підбирає роботодавців і кандидатів, щойно вони завантажують опис роботи/резюме 💫☝️ Просто знайдіть свою компанію чи місто на сайті. Ми інтегруємо його по всій Канаді – Jason із задоволенням інтегруватиме платформу на наших сайтах. hippohub.ca/employers-register/ Є також курси/тренінги 📚📗 які ви можете пройти. Крім того, ми зараз оновлюємо нашу програму отримання водійських прав 🚘, щоб включити українську мову. Програма буде узгоджена з іспитом для укр водіїв у кожній провінції. Тут є короткий огляд нашої існуючої програми. vimeo.com/781606718 www.angloinfo.com/how-to/canada/transport/driving-licences/exchanging-a-licence. Ви також можете побачити деякі з цих програм за посиланням: hippohub.ca/hippohub-custom-course-development/ Онлайн заняття з англійської ми розпочинаємо вже наступного тижня!☝️😁
-
Зачем?
-
Кто-то делал мед осмотр ребёнку для иммиграции в SE?
-
Слава Україні, друзі! Чи хотіли би ви долучитися до благодійної справи та отримати щось на пам'ятку? Мене звати Віра, я займаюся благодійністю та аксесуарами української тематики. Більша частина від продажу жертвується на військові потреби ЗСУ. Маю в наявності браслети, кулони, прапори, футболки та стікери. Я знаходжусь у Калгарі (Альберта), але можу доставити товар в інші міста Канади. Пам'ятайте кожний браслетик це маленький вклад в оборону країни та знищення окупантів. Буду рада підписці на наш інстаграм задля розвитку проєкту - www.instagram.com/ukrainian_talisman_yyc/
-
Вкусно?