UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо досвід підтвердити то да,права з Польщі підійдуть. Але не для заміни
-
Наскільки я зрозумів,то розмова іде про заміну одних на другі,а не про підтвердження досвіду
-
Ну серйозно) вже ж написали - зміните, але не просто обміняєте! Треба теорію і практику здавати в будь-якому випадку
-
Ну ти красавєц канєшно😂 Ну добро,будь впевненим
-
Чому ти так думаєш. Я впевнений що вже є такі люди що замінили своі Prawa jazdy на канадські. І я може так зроблю)
-
Так що питай хоть кожен день це запитання,ніхто таким досвідом не поділиться
-
Для початку тобі треба розібратись в чому різниця між провінціями і шо таке федеративна країна впринцепі. Далі тобі прийде розуміння що гуглити і шукати інформацію треба відштовхуючись від провінції а не від Канади в цілому А якщо конкретно по твому питанню,то міняють наче в Манітобі,але я точно не знаю,це треба дивитись на сайті манітоби. А про Альберту я вже скинув
-
Щось в ютубі щось з розмов знайомих-знайомих з що з польським посвідченням треба пройти увесь шлях 2 роки... Я тільки почав збирати інформацію Не хочу наступати на ті самі граблі.
-
На це надіюсь )
-
Вангую шо ти десь в ютубі побачив, що укр права міняти можна,я правильно зрозумів ?
-
офіційні джерела то нецікаво) Бо наш брат завжди надіється, що якусь лазівочк хтось тай скаже..😆 це підсвідомість. Але нічого - в Канаді mind set стане на місце)
-
Почитав лінк що ти нам люб'язно виклав. За що подякував. Далі питаю людей з досвідом. Не хотів нікого образити.
-
Відповідаю знову. Ти на лінкові шо я скинув Україну чи Польщу бачив? Чи ти людям в чаті віриш більше чим офф джерелам?! Я не розумію до чого ці запитання якщо відповідь дали
-
А при чому тут Україна ?
-
Никто не меняет польские права, ты просто подтверждаешь свой стаж вождения этими правами. И отдаешь данные права в сервисный центр безвозвратно Делаешь всё, как написано в интернете. Требуется наличие справки переведенной на английский, что права действительные
-
Запитаю знову. Чи хто-небудь має досвід заміни польського водійського посвідчення кат. "В"на канадське класу 5.
-
Нашої України теж немає в переліку. Треба довести свій водійський стаж і скласти іспити: теорію і практику (road test)
-
Дякую
-
Скину в особисті,тут посилання пропадають
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, де краще поміняти валюту по приїзду до Калгарі?
20 Jan 2023, 19:11
3882/372020
18 minutes ago