UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора. Запитайте у цієї дівчини. Особисто в неі не була, але судячи з представлених робіт, вона займається цією проблемою. instagram.com/spodlubnaya?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Дякую Вам дуже, Марина! Ви знаєте, нам самим в Монреалі допомагали це зробити офіцери. Тож я уповаю, що і мамі в Калгарі вони допоможуть 🙏
-
Слава Україні, друзі! Чи хотіли би ви долучитися до благодійної справи та отримати щось на пам'ятку? Мене звати Віра, я займаюся благодійністю та аксесуарами української тематики. Більша частина від продажу жертвується на військові потреби ЗСУ. Маю в наявності браслети, кулони, прапори, футболки та стікери. Я знаходжусь у Калгарі (Альберта), але можу доставити товар в інші міста Канади. Пам'ятайте кожний браслетик це маленький вклад в оборону країни та знищення окупантів. Буду рада підписці на наш інстаграм задля розвитку проєкту - www.instagram.com/ukrainian_talisman_yyc/
-
Вкусно?
-
Дуже-дуже дякую всім за інформацію, українці ❤️
-
Район Махогані,- шукаю сімейного лікаря , хто може поділитись контактами , лікарнями . Можливі сусідні райони . P.S. я так розумію , що сімейний лікар ,- він же і педіатр для дітей 🤔
-
Доброго дня. Шукаю роботи водієм, маю досвід роботи в доставці Амазон. Порадьте будь ласка кроки по пошуку чи можливо контакти потенційних роботодавців. Щиро дякую.
-
Что-бы не звонить на сто и не ждать в очереди два дня..(фух, вроде так ответил))))
-
Я хз ... може шо-то глицерин + йодиум или так и называться Рр Люголя
-
А как он может называться?
-
Здоровенькі були! А кто-то видел, тут раствор люголя где-то продается?
-
Так
-
Все верно
-
Дякую!
-
Хто може у сыновити?поки адаптуюся у Калгарі,розрахунок після адаптації..
-
У меня входит в стоимость билета. Дополнительный багаж можете посмотреть на сайте или в приложении
-
Доброго дня.. Підскажіть будь ласка, скільки багаж коштує у даної компанії?
-
🇺🇦 Шановне товариство 🇺🇦, 👋 Вітаємо вас у телеграм ком’юніті «UU Calgary». Ця група створена для обговорення подій то допомоги новоприбулим, що вже знаходяться в Калгарі. Це важливо. Будь ласка, по CUAET, візам, біометріі та інше - є багато більш специалізованих та більш кваліфікованих груп. 🙏 Вимагаючи поважного відношення до себе - не забувайте прості істини - поважайте людей щоб люди поважали вас. 👌 Мовне питання не підіймається в цій группі. Ми залюбки будемо спілкуватись українською, але російська то не є ознака ворога і не привод цькувати людину. Теж саме стосується «правільного поспітанія» стосовно різноманітних цінностей (не завжди «традиційних»), які поширені в Канаді. Та будь ласка, не починайте оте «і мені, і мені». ❓ Перед тим як щось спитати, будь ласка, використовуйте пошук - скоріш за все відповідь вже була дана, та неодноразово. Також будь ласка ознайомтесь з корисною інформацією на uucalgary.com/blog - ми її створювали щоб закономити час вам і нам. 🈸 Комерційна реклама без попереднього узгодження - заборонена. 🧐 Корисні ресурсі, які стануть вам в нагоді 🌟 Реєстрація в донейшен центр церкви св. Володимира - welcome.stvlads.com/ 🌟 Цікаві події Калгарі - uucalgary.com/ 🌟 UU Speaking Club - t.me/+AyXf-J26geJmYzNi 🌟 Calgary IT - t.me/calgary_it 🌟 Українські мами в Калгарі (діти, школа) - t.me/+F1Ljfblm0Jg2YTVi 🌟 Пухнасті в Калгарі - t.me/Animals_in_Calgary 🌟 Авто Калгарі - t.me/auto_yyc 🌟 Calgary Winter Fun - t.me/+5PB383Us7BFjNGFi
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, може хто стикався або знає де знайти інформацію щодо оформлення дитини з особливими освітніми потребами до школи (аутизм). Як це відбувається в Канаді, якщо в Україні в дитини є асистент учня. Можна в особисті Дякую!
-
Bridge и Boardwalk 👍🏻👍🏻👍🏻
20 Jan 2023, 19:11
38835/372371
30 minutes ago