UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Слава Україні, друзі! Чи хотіли би ви долучитися до благодійної справи та отримати щось на пам'ятку? Мене звати Віра, я займаюся благодійністю та аксесуарами української тематики. Більша частина від продажу жертвується на військові потреби ЗСУ. Маю в наявності браслети, кулони, прапори, футболки та стікери. Я знаходжусь у Калгарі (Альберта), але можу доставити товар в інші міста Канади. Пам'ятайте кожний браслетик це маленький вклад в оборону країни та знищення окупантів. Буду рада підписці на наш інстаграм задля розвитку проєкту - www.instagram.com/ukrainian_talisman_yyc/
-
Вкусно?
-
Доброго дня. Шукаю роботи водієм, маю досвід роботи в доставці Амазон. Порадьте будь ласка кроки по пошуку чи можливо контакти потенційних роботодавців. Щиро дякую.
-
А как он может называться?
-
Так
-
Все верно
-
Хто може у сыновити?поки адаптуюся у Калгарі,розрахунок після адаптації..
-
🇺🇦 Шановне товариство 🇺🇦, 👋 Вітаємо вас у телеграм ком’юніті «UU Calgary». Ця група створена для обговорення подій то допомоги новоприбулим, що вже знаходяться в Калгарі. Це важливо. Будь ласка, по CUAET, візам, біометріі та інше - є багато більш специалізованих та більш кваліфікованих груп. 🙏 Вимагаючи поважного відношення до себе - не забувайте прості істини - поважайте людей щоб люди поважали вас. 👌 Мовне питання не підіймається в цій группі. Ми залюбки будемо спілкуватись українською, але російська то не є ознака ворога і не привод цькувати людину. Теж саме стосується «правільного поспітанія» стосовно різноманітних цінностей (не завжди «традиційних»), які поширені в Канаді. Та будь ласка, не починайте оте «і мені, і мені». ❓ Перед тим як щось спитати, будь ласка, використовуйте пошук - скоріш за все відповідь вже була дана, та неодноразово. Також будь ласка ознайомтесь з корисною інформацією на uucalgary.com/blog - ми її створювали щоб закономити час вам і нам. 🈸 Комерційна реклама без попереднього узгодження - заборонена. 🧐 Корисні ресурсі, які стануть вам в нагоді 🌟 Реєстрація в донейшен центр церкви св. Володимира - welcome.stvlads.com/ 🌟 Цікаві події Калгарі - uucalgary.com/ 🌟 UU Speaking Club - t.me/+AyXf-J26geJmYzNi 🌟 Calgary IT - t.me/calgary_it 🌟 Українські мами в Калгарі (діти, школа) - t.me/+F1Ljfblm0Jg2YTVi 🌟 Пухнасті в Калгарі - t.me/Animals_in_Calgary 🌟 Авто Калгарі - t.me/auto_yyc 🌟 Calgary Winter Fun - t.me/+5PB383Us7BFjNGFi
-
-
Доброго дня, шукаємо житло для себе для довгострокової оренди. Ми подружжя без дітей. Джоб оферів поки що не маємо але це звичайно перше чим ми займаємося. Підкажіть будь ласка де його можна шукати и на скільки реально зняти житло без джоб оферу. Прилітаємо дуже скоро. Щиро дякую!