UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сам ищу подобное, может советником к Трюдо?
-
А coffeeshops или что то подобное что посоветуете?
-
Українці щиро вітаю. Через неділю ми прилітаємо в нову країну і можливо в нову домівку. Дуже не звичне відчуття. Хочу приїхати одразу ж з добрими справами. Ми з дружиною литимемо з сонячної Шрі Ланки і могли би привезти щось для вас м цієї єкзоичноі країни окрім фруктів ( нажаль переліт дуже довгий і вони не доїдуть свіжими) То ж будь ласка пишіть в пп якщо щось цікавить) обов’язково Безкоштовно!) Миру усім
-
Марна справа. Сайт не дає вчасно посилання на реєстрацію, а коли дає, то за секунду вільних квитків нема. В коментарях люди пишуть, що така срака рака постійно, дехто кожного місяця пробуют починаючи з серпня. Результат нульовий. Зворотній зв'язок від організації нульовий
-
Я цією можливістю скористалася, ділюся - так, з самого початку нічого не працює, хто перший того й тапки :) Але на заповнення анкети дають 30хв, і обов'язково хтось та й щось забуде, або оновить сторінку або світло вимкнуть, нет пропаде. Нікому такого не бажаю, та це статистика. Після цього якщо ще є бажаючі що оновлюють сторінку то їм вдається зайти. Особисто мене пропустило 5 хв по 6й, тобто через годину, тобто через дві людини які чогось не ввели і їх резервацію анульовало. Можливо вам комусь це допоможе :) А зараз я шукаю просто квитки, waw yyc, на яких сайтах зараз купляєте, не підкажете? Дякую Бо я вже з турецького впн, але ціни ті ж, можливо варто інші сайти пробувати
-
Here is a potential place for work…
-
В Порту можна без візи летіти?
-
Підскажіть будь-ласка, це ви вже дивились 2-3 варіанти, де саме знайшли, ви маєте вже роботу?)
-
Мы летели в мае, должно хватить
-
Дякую, тобто варіант тільки через червоний хрест?
-
youtu.be/1bnVhOFy1wQ
-
uucalgary.com/blog/yak-zrobiti-dovirenist-znaxodyacis-v-kanadi
-
Вот и модератор, то-есть организатор нарисовался? 😁