UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да мне, в принципе, все равно, называй как хочешь. И да, слишком все нежные стали:-/
-
Та ладно ,ми на різних мовах говорим…) забий
-
Дуже дякую за інформацію)
-
Та я нічо не трактую) Ти просто оправдуєш токсичну поведінку,називаючи її своєю думкою)
-
Головне SIN не показувати
-
Викупи ситуацію,ми тут говорим собі про своє,ти варвался і такий : «тіпи,у вас вообщє вкус поганий» Тебе хтось це питав?) зачєм цю срань чужим людям писати ?) Я ріально не викупаю шо тебе в твоїй голові мотівірує це робити))
-
Це нормально, в нас запросили копію wp і копію паспорта.
-
Привіт, тут є медсестра Раїса? Якщо не помиляюсь, то прізвище Русо
-
Привіт, тут є медсестра Раїса? Якщо не помиляюсь, то прізвище Русо
-
В нас питали те саме. Я показувала всі скріни і з заощадженнями з України і з зарплатнею чоловіка.
-
Кароче ясно)
-
Дякую. А часом не підкажете де взяти довідку про credit score?
-
А зачем спрашивать? Вы свое говорите, я своё говорю. Ещё раз повторяю - кому есть дело до каких-то мнений в интернете в данном случае?
-
Головне SIN не показувати
-
Опять же,це більше про якусь взаємо повагу чи шо…)
-
Якщоу вас є кредитний рейтинг, то ви можете його побачити у вашому банківському застосунку
-
CleanHarbors
-
Пошукайте на сайті експедия . Кажуть там рейси всі транзитні. Ще радять шукати на ківі, але не купляти саме там, а тільки знайти варіант рейсу а купляти вже на офіційних сайтах компаній які будуть вказані. Особисто ми купляли в групі Билеты в Канаду и США . Купляли за 3 тижні до вильоту. Рейс був варшава-франкфурт-калгарі, на дорослих близько 700 $ на дітей трохи меньше 600$ з багажем (ручна поклажа+валізи 23 кг.) І того в нас на 4 людей вийшло майже 2600 $ з включеним багажем (4 ручних поклажі + 4 великі валізи) ще й дитяча коляска була. Якщо будете через ту группу шукати то треба там одразу писати в особисті помічникам адміна.
-
А можно ссылку на группу пожалуйста в лс
-
Я б сказала всюди реально, якщо є заощадження. Я коли дивилась квартири, то мені сказали «нема питань, якщо є гроші на рахунку»
20 Jan 2023, 19:11
39189/377308
18 minutes ago