UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Бразильці бігали, але це американський сервак. Його потім кудись у Африку перевезли, бо хтось Хмирьонку на хмиря наказав і ФБР за них взялося. Тіпа податки та все таке. Десь 4 місяці знадобилося, щоб перевезти сервер.
-
У мене тильки балакульки тепер
-
Нажміть на стрілочку, а потім на аватарку групи. Тільки саме на аватарку
-
У нас клан був зі всієї Європи☺. Чехи, поляки, прибалти, німці, молдовани, звісно що українці. Ну, трошки росіянців, але то було за царя Панька ще.
-
Вы спокойно открываете счёт даже живя в гостинице, указываете свой адрес на тот момент, позже когда у вас уже постоянное жилье, в аппликации своего банка измените свой адрес. Многие кто пользуется программой помощи и живёт в гостиницах 2 недели за это время делают Син, открывают счёт в банке, после этого подают на фин.помощь, и ищут жилье. Поэтому временный адрес это не помеха для открытия счета.
-
look at the private messages
-
Электронный проездной на следующий месяц вроде как можно купить до 10 или 15 числа текущего месяца.
-
У мене доступний
-
От прям як треба
-
Увага! Фінансова допомога українцям, які прибути до Канади за програмою CUAET буде надаватись до червня 2023 року тільки у випадку, якщо українці заїхали до Канади до 31 березня 2023 року. Програма фінансової допомоги прив"язана до заходів CUAET, які діють до 31 березня 2023 року. Це роз"яснення було отримане сьогодні від IRCC українськими організаціями під час зустрічі.
-
Ну так это текущий.
-
Я купляв на січень, десь 2го січня