UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Никто на 1000% не ответит на этот вопрос. Возможно, нет.
-
Uhaul
-
Тут я згоден, бо хоч виплати і продовжили не сказали чи будуть вони для людей з новими вп. А для виплати як раз потрібен номер вп
-
Нужно им звонить, час на линии, через оператора можно добавить
-
Поняття не маю, але 3000 від держави скоріш за все закриють.
-
Так
-
Тимчасове проживання організовують соц організації для українців, які вп не дивляться, це також інтерпретація. Ви ще скажіть що в церкві Володимира все закриють
-
Особисто я завжди беру свою сумку на колесах яка розрахована для багажу і рюкзак в якому в мене є ноутбук.
-
Я ніде не бачив такого в офіційних джерелах, тому це не правда. Це ствердження. Це ви тут займаєтесь інтерпретаціями
-
Подскажите,есть ли в Калгари спецкурсы/короткосрочное образование для нас от государства?
-
Якщо програму закриють то по прильоту ви скоріш за все не отримаєте нічого окрім ворк перміт у якщо віза воркер. Ні 3000 ні тимчасового проживання в готелях...
-
Добрый день, подскажите в ручную кладь самолёта, из Варшавы в Калгари можно ли взять Маленький чемодан и Рюкзак? Или только маленький чемодан?
-
31 марта закроют выдачу пермитов - собственно не будет номера для подачи на выплату . Я не думаю что те кто прилетели будут тянуть все до последнего
-
Ніде не бачу те що ви написали, можете зробити скрін і підкреслити, якщо не складно
-
До 31 березня якщо в'їдете то 100% мають вам нарахувати!
-
Я про 3к выдачу
-
Програма до 31 березня так пише на офіційному сайті. Думаю ближче до 15 лютого буде можливо якась офіційна інформація
-
Черным по белому написано
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/find-job.html
-
Можно взяти або рюкзак, або маленький чемодан+ жіноча сумка/сумка з ноутом
20 Jan 2023, 19:11
39689/374730
19 minutes ago