UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
+ бажано використання не популярних слів і показання свого словникового запасу . Мене дуже веселять люди які надіються на 7.5+ при цьому ніколи його не здававши)
-
Ну у мене э, додатку з оцiнками тiльки нема…теж мабудь потрiбен😩
-
Такі завдання,як у сина на олімпіадах були в школі.
-
Щоб здати вище 6.0 одної хорошої граматики не достатньо Там вже жаргони і грамотне жанглювання виразами потрібне
-
А як завіряти без диплома? Є хоча б копія? Якщо немає-то відновлювати. На сайті мін освіти здається є інструкція як
-
Навіть щоб зрозуміти типи завдань. Бо типа легкий рідінг це не просто прочитати текст та відповісти на питання. Там декілька текстів різного формату, десь потрібно відповісти правда/ні, десь зв’язати частини з описом, десь написати відповідь словами з тексту і не більше 3. І все на час
-
А что по поводу диплома?Не проблема будет его заверять без наличия, не все с дипломами попреезжали, у некоторых вообще в разбомбленных сгоревших домах все осталось.Интересно, как с этим быть? Не сталкивался никто?
-
Добавлю свой микро комментарий. Согласна. К экзамену нужно подготовится. Желательно взять пару уроков с проф учителем. Дело даже не в уровне языка, а как подготовится к разным темам. Прокачать их. Тк может быть ступор от какой-то просто дурацкой темы, которая попадётся. Плюс стресс. На стрессе можно иногда забыть самые элементарные моменты. Поэтому рекомендую всем подумать над тем чтобы позаниматься именно по подготовке к сдаче теста. А не просто с англ преподавателем из рубрики времена и словарный запас подтянуть.
-
Ми брали одну консультацію. В принципі то що хотіли-отримали. Але я не знаю як він в роботі подальшій
-
Вони там і освіту вимагають,і кучу сертифікатів і мову 7.0+ мінімум
-
Типу вчителя
-
Вона тютором в коледж влаштовувалась
-
Единственное отличие это то что не дадут сертификат и скажут где ты накосячил
-
А навіщо академік? Ви тітани)
-
В точку)
-
Хотя ми надіялись на все по максимуму
-
А, ну тобто ви здавали стандартний екзамен, але з метою подивиться як піде?
-
Там прям тяжко
-
В мене жінка здавала академік. Готувалась майже пів року. Рівень дуже високий,але крутий бал набрала тільки по спікінгу. Остальне 7.0 - 7.5
-
Чи чому він пробний
20 Jan 2023, 19:11
3993/375564
less than a minute ago