UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую дуже
-
Деякі банки так роблять, але здається не дадуть кредитку. СІН не довго робити, ви то все можете зробити за день
-
Порадьте, будь-ласка, магазин чи склад матрасів, там де можна придбати матрас хорошої якості не за космічні гроші. Дякую.
-
Такой ВОПРОС: если мы с семьёй, находясь во Франции, сделали флюрограмму (снимки и мед.книжку сделали тоже здесь бесплатно в клинике) По прилёту в Канаду нужно будет повторная флюрограмма?!
-
Якщо нагадаєте по Калгарійському вечорі, то скину свою карту
-
Вам даётся 90 дней на медосмотр. Насколько я знаю, Канада принимают только исследования,назначенные сертифицированным врачом. ФГ тоже бесплатно, кровь по разному
-
Карта от риэлтора
-
молдова отправляет в Бухарест, в среднем 21 день это у них занимает
-
Усім привіт, підкажіть будь ласка, кінцева точка Калгарі, але у мене пересадка в Торонто, підкажіть будь ласка, можно вийти з аеропорту і піти подивитись місто ( по ідеї у мене ж туристична віза, яка дає право мені бути на території Канади до 6 міс), а уже в Калгарі забирати ворк перміт? Можливо у когось був досвід, поділіться будь ласка
-
Уже нету как бы с месяц. Убрали.
-
ви получаєте ворк перміт в першому аеропорту, получіть його в Торонто і далі на всі 4 сторони і робите що хочете) хоч тиждень хоч місяць в Торонто, далі в Калгарі летите і все)
-
Я зрозуміла,щиро дякую😊
-
Люди добрые,подскажите пожалуйста Нормальную горчицу ! Уже четвёртая упаковка идёт на мытье посуды.
-
Всем привет , подскажите есть пару вопросов кто летел Амстердам Калгари прямым рейсом ?!
-
Дякую:)
-
Доброго дня! Кому яке вершкове масло подобається? Мені щось не вдається знайти смачне
-
О, це насправді корисно! Дякую:)
-
Только "ніт" значит не "хит", а "нет":-)
-
Kuhne
-
Спасибо!
20 Jan 2023, 19:11
40147/375074
2 minutes ago