UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Через аппликацию банка, да. Перевод денег мгновенный между банковскими аккаунтами
-
Українці за кордоном тепер зможуть одружитися, розлучитися, отримати свідоцтво про народження чи смерть. Відповідну постанову прийняв Кабмін. Вона вступає в силу через 10 днів з дня її опублікування.
-
Благодарю 🙏
-
Здравствуйте, подскажите какой есть сейчас у вас оптимальный мобильный тариф для новоприбывших?
-
Доброго часу доби! Підкажіть будь ласка, може хтось нещодавно летів з дітьми, вклеєними в закордонний паспорт мами авіакомпаніями Lufthansa та Air canada. Чи були труднощі під час посадки? Дитячі візи вклеєні у той самий паспорт.
-
Я подключила Телас дома и первый месяц была скидка просто так,без наличия мобильного номера.Первый месяц был где-то50 дол,а уже второй 85.И кстати,у них есть такая фишка-оплату нужно делать вовремя,потом пиня за каждый день.
-
Сімку обов’язково перевірте в магазині. У мене сімка не працювала, спочатку думали, що телефон не бачить (буди подібні історії), але потім спробували іншу сімку і все ок. Працівник перевірив ту сімку на своєму телефоні ще і виявилося, що саме сімка була несправна
-
Можно подробнее о тарифе? 25Гб это каждому или на всех? 65$ это за человека при условии подключения 4х людей? А если нас 3е? 65 это только первый месяц а потом 85? Это контракт или препейд?
-
Добрий день) Підкажіть будь ласка чи ще буде діяти фінансова допомога для українців по програмі cuaet які приїдуть до Канади після 31.03.23? Дякую
-
Ребята, земля для цветов как тут будет? Soil?
-
Краще підключати саме контракт. Тому що місячна оплата може постійно змінюватись(так вони заробляють гроші).
-
25гб на кожну лінію. Контракт, ціна 65 на увесь час дії контракту(24місяці). Також є можливість отримати bill credit на кожну лінію від 100$ до 200$.
-
Так краще)
-
по характеристикам проверяй
-
З вами хоч на край світу )
-
Привіт, усім. Прошу підказати хто стикався. Якщо обрати білет на сайті Еар Канада Франкфурт-Калгарі без багажу, чи буде потім при реєстрації багажу в день вильоту ціна за незареєстрований багаж така сама як на сайті 70 юсд? Дякую.
-
Ну нехай, але не думаю що Ви його за 200 продасте, реально до 250 нові є
-
Всім привіт, друзі, хто володіє інформацією як українцям одружитися? Наперед дякую)
-
Ещё пару вопросов): Бил кредит это типа если я просрочу платёж? И на счёт количества: нас трое( я , жена, ребёнок) - какая цена в таком случае? Где вы находитесь, и какие нужны документы? ( у нас тока паспорта и воркпермиты, прилетели только пару дней назад)
-
А що питали в аеоропорту?
20 Jan 2023, 19:11
40235/372218
less than a minute ago