UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да, спасибо, уже поздно:-))))
-
Пруф оф адрес еще просили
-
Ще підтвердження адреси проживання в нас питали
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, ищу комнату, может быть кто-то ищет соседа или есть вариант комнаты у кого-то? (Заезд 1 февраля, не курю, не пью, спокойный, не конфликтный, дружелюбный) Если кто заинтересован, напишите пожалуйста в лс, заранее благодарю)
-
В плане того, что жена не взяла, и пошла, а ей сказали, что нужно:-)
-
Всім привіт, чи реально знайти одну велику кімнату для двох хлопців до 1000$-1200$ за місяць?
-
Привіт, чи є можливість відкрити банківську карту без договору оренди? Бо ще не знайшов житла, а треба якось подати на фінансову допомогу
-
Дебетовую сразу, за кредиткой в отделение идти. Это в нашем случае, Cibc
-
Дякую за відповідь) Не будуть запитувати адресу щоб прийшла карта? Чі вони відразу дебетову карту дають
-
Конечно
-
Я про цю говорила, прочитала вона молдавська але мені найсмачніша
-
Розглядав саме цей банк, велике вам дякую )
-
Calforex, вигідно
-
Привіт всім, підкажіть можна Євро 💶 обміняти на долари в Калгарі і чи це вигідно?
-
Я орендував у власника напряму і заплатили перший раз готівкою,далі вже будемо картою)дякую наш власник знайшов перекладача і він нам домогіг з оформленням)
-
Тоді все супер
-
Я телефонував через скайп. Поповнив рахунок на 5$. Служба підтримки відповіла відразу. Всі мої питання вирішили, кота додали в квиток. Розмова тривала майже 50 хв, оскільки всі дані заповнювали з моїх слів(піб паспжирів, дати нр, і т д)
-
А де знайшли квартиру?
-
Мы смогли так договориться
-
У меня контракт на месяц в одной квартире а потом в другой потому что 2 квартира только с 1 марта сдаёться
20 Jan 2023, 19:11
40282/371955
12 minutes ago