UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мой любимый - это пивозавр!
-
Около 30 ставка, раз вложился и работай себе тихонько
-
До конца июня
-
А у вас ошибки не было? Подтвердилось и долго ждёте?
-
Є таке, але у мене товариш в Манітобі, возить зерно здебільшого в Альберту, вихідні вдома залізно, бува що серед тижня день-два випадає. Каже що 5к виходить (у нього як у нової людини, без досвіду, поки 50 cents per mile). Приїжджав у Калгарі на тому тижні, робив візу на ЮС, як буде віза буде цікавіше. Посидів у нього у траку за кермом, прикольно канєш)) За спиною смарт квартира, у нього там ТВ, PS, кавоварка. Коротше, моє імхо, кому нормально за кермом по 10-13 годин, то це чи не найкращий варіант для ньюкамера. Бо я хз де ще з досить посереднім рівнем мови, не працюючи в мороз на даху, заробляти на руки ~ 5к на місяць.
-
В пятницу обкатали альбертовкий виски. 18 cad за 0.75 Просто конфета 😁 То есть можно брать)
-
Успіхів!
-
Добрий вечір;) А можете дати посилання на ось цей сайт українською мовою;) Щиро дякую😊
-
Воно таке дороге, бо всі знають скільки люди заробляють. Ви якщо подзвоните до якоїсь школи, то можете дізнатись що місць для навчання немає. Бо охочі є. Я би на вашому місті зайшов у пару-трійку компаній з резюме і вислухав би їх пропозиції, за умови що чоловік отримає права і піде до них. Бо якщо в нього такий experience, то я думаю проблем знайти клмпаню не виникне. Мій товариш так в зробив. Він ще вчився, а робота вже в нього була. Дальнобій це не цукор, і далеко не всім підходить, тож є постійний кадровий голод.