UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора! ❤️ Пропонуємо взяти участь в нашому розіграші м‘ясних чіпсів в інстаграм :) Можна виграти 300 грам курячих або свинячих чіпсів. Якщо будуть питання - звертайтеся 🥓🥩 Інста: instagram.com/calgary_jerky?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
У мене було все так само. Але я орендувала в апартаментах, не в кондо. І платила депозит чеком на ім’я компанії. Все ок
-
Ніби хтось пропонував якийсь воллейбольний центр, я цікавився, але мені так і не відписали(
-
Мы позвонили сначала в школу, нам сказали что нужно через St. John Reception Centre пройти тест на уровень английского и мы им просто написали на е-мейл , нам в ответ написали список документов чтобы мы сбросили им, и потом назначили день собеседования.
-
Та поки тільки збираємо команду 😅
-
Привіт. Є адреса YMCA?, якщо буде гра у вечірні години після 17.00 я б приєднався)
-
Этот очень даже
-
Якщо гра на вечір то я +
-
Помоему там не потрібно фото . Заповнюєте форми і відправляєте
-
Я плюс
-
Telus 50 плачу в месяц 500 скорость
-
Доброї ночі! Скажіть будь ласка, які в Calgary є основні провайдери кабельного інтернету? Яку макс швидкість можно отримати і за скільки приблизно?
-
Это правда,что нужно,чтобы ребёнок был крещён здесь,чтобы его приняли в Католическую школу?
-
Чи треба щоб дитина була католицької віри?
-
Мы уточняли что мы православные христиане, на что они сказали что для них главное что христиане, а какие именно не важно
-
Нет, мы скан свидетельства украинского им высылали и документы кстате тоже некоторые были без перевода, они сказали что они сами переведут
-
@yaretskiy нужен совет 😁
-
Питання: прийшла Health card, але без заяви на Health card benefits. В когось була така ситуація? Дякую
-
краще і не скажеш
-
Хз. Нужно пробовать 🥹
20 Jan 2023, 19:11
40897/375032
4 minutes ago