UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт. Є адреса YMCA?, якщо буде гра у вечірні години після 17.00 я б приєднався)
-
Этот очень даже
-
Якщо гра на вечір то я +
-
Помоему там не потрібно фото . Заповнюєте форми і відправляєте
-
Я плюс
-
Telus 50 плачу в месяц 500 скорость
-
Доброї ночі! Скажіть будь ласка, які в Calgary є основні провайдери кабельного інтернету? Яку макс швидкість можно отримати і за скільки приблизно?
-
Это правда,что нужно,чтобы ребёнок был крещён здесь,чтобы его приняли в Католическую школу?
-
Чи треба щоб дитина була католицької віри?
-
Мы уточняли что мы православные христиане, на что они сказали что для них главное что христиане, а какие именно не важно
-
Нет, мы скан свидетельства украинского им высылали и документы кстате тоже некоторые были без перевода, они сказали что они сами переведут
-
@yaretskiy нужен совет 😁
-
Питання: прийшла Health card, але без заяви на Health card benefits. В когось була така ситуація? Дякую
-
краще і не скажеш
-
Хз. Нужно пробовать 🥹
-
Доброго дня, а що в Калгарі по стройках, є робота? Які приблизно зарплати? Бо об'яв я бачу багато, але хотілось би почути від тих хто пробував влаштуватись. Я в основному арматурником працював.
-
Подивіться Амазон канадський. Там багато чого із ліків є. Набагато дорожче все, але я навіть німесіл там знаходила. Якщо приймаєте щось на постійній основі, беріть запас на три- чотири місяці. Пока карту бенефітів отримаєте, як раз вистачить.
-
Привет всем, ребята! Продаю Apple технику, а именно: часы Apple Watch SE Nike GPS 44m, в отличном состоянии — 250 cad iPhone 12 PRO MAX 128GB, 85% батарея, состояние отличное — 730 cad Подробнее в личку пишите, фотки покидаю
-
Такої ситуації не було. Але здається на сайті є зразок анкети. Завжди можна в Alberta Health Service зателефонувати і запитати.
-
Да, часами не пользуюсь, лежат без дела, телефон обновить хочу
20 Jan 2023, 19:11
40902/375391
40 minutes ago