UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Миллионами способов оно нашлось.
-
Cьогодні купив на Expedia на березень з Варшави через Франкфурт. Спочатку хотів на сайті Air Canada, але виникли проблеми з 3D Secure (наразі не маю можливості отримати СМС). В експедії купив на той самий рейс, за ту ж саму ціну і так само, як і на рідному сайті, мав змогу місця для довшого перельоту обрати. Перед цим пробував через Букінг, але мені не зайшло. Вони перекинули на Kayak. Ціна на той самий виявилась вищою, і не дало можливості обрати місця для довшого перельоту.
-
Доброго дня, Всім хорошого настрою) Підскажіть якого оператора мобільного зв'язку краще обрати?
-
Усім привіт! Лечу у Калгарі Підкажіть будь ласка: якщо я буду летіти з Варшава через Франкфурт чи Париж, буду змінювати термінали і значит аеропорти (за потреби перевізника) то нічого страшного? Мається на увазі про транзитну візу и тому подібне?)
-
Ми вибрали Флекс опцію, яка включає 1 місце багажу. Вийшло приблизно 3600 дол (американських) на 2 дорослих і 2 дітей. Грубо 1000 дол. на дорослого і 800 на дитину.
-
Так, дивився через Лондон, там частіше за все треба змінювати аеропорти и звісно віза Тобто навіть якщо буду змінювати термінали, аеропорти в ?ЄС
-
як я зрозумів - проблема в тому що ми шукаємо самі дешеві квитки - а це лоукости - а лоукости літають зазвичай в другорядні ареопорти - бо так їм дешевше (тому і квитки дешевше) а другорядні ареопорти не мають транзитних зон (бо так вже їм дешевше) тому і потрібна транзитна віза
-
Речь шла об улице в Калгари,а не о городе Банфф
-
В Альберті з 5. Можливо ,вам говорили люди з інших провінцій. І уроки в 5 років тільки 3 год в день
-
Не нужен
-
Вам потрібно шукати канадійця вчителя для 6 класу, так як навчання тому ж діленню відрізняється від того,як вчимо ми.
-
Напишіть в особисті ,будь ласка, які дні вас цікавлять і скільки годин в день. Я вчитель початкових класів. Працюю в суботній школі .
-
К сожалению, нет. Тоже нужны.