UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Будучи продавцом в Бест бай прозвучало обидно
-
Этих продавцов как собак вшивых в каждом торговом центре понатыкано. Если один не не хочет торговаться то можно подойти к другому. Конечно, у них тоже есть ограничения на размер скидки. Поэтому, лучше всего подождать сезонных скидок. Или скооперироваться с несколькими семьями и "давить количеством". Главное что я хочу сказать - не смущайтесь торговаться!
-
Всем привет,кто знает на fair entry онлайн регистрироваться или идти нужно?
-
Я это не со зла, у шутку сказал. Поправился.
-
Alberta find doctor
-
Индусы, это их борьба:-)
-
дякую
-
Зрозуміло, дякую.
-
Firs Aid, H2S, TDG, WHMIS, CSO- це лише база, щоб працювати в полях. Далі вже від замовників залежить та від виду робіт
-
Якщо вищезгадана робота їх не вимагає, то ОБХОДЬТЕ ЦЮ КОНТОРУ СТОРОНОЮ!))Бо за вас взагалі тоді ніхто там відповідати не буде.. Абсолютно всі компанії, які працюють на нафтогазових промислах вимагають сертифікати. Це законодавчий рівень
-
Буровым как правило нужны всякие сертификаты и доступы)
-
А тут якщо поділити 275 на 12 годин (а зараз в полях десь по скільки і працюють), то вийде 22 дол за годину…good deal, як то кажуть))
-
Взагалі якась дікуха)) 275 баксів в день в Саскатчевані, толком без графіка, ще й обов‘язково свою тачку мати і з хорошою англійською… Купа компаній бурових зараз наймають. Це великі компанії, у яких є графік, роботи повно, умови також нелегкі, але і зп стартує 35 баксів на годину плюс овертайми. це за 12 годинний день майже 500 баксів…
-
Усім, хто хоче спробувати себе в полях - шукайте великі бурові компанії. Зараз флорхендам плать $35/год. Це не тому що компанія так хоче, а тому що будь-яка серйозна бурова компанія є членом асоціації бурових компаній і, зазвичай, мінімальний рейт оплати праці є вимогою цієї асоціації. Зараз у них здається $35/год, але точно не згадаю. Дивіть компанії Ensign, Precision і подібні.
-
Привет Ищу баскетбольное комьюнити🏀 А также хочу узнать где можно поиграть, с кем
-
Судя по описанию, что-то интересное вы предлагаете😁
-
Привіт всім шукаю роботу в Калгарі, роздивлюся всі варіанти.
-
Вам вірно порекомендували групу, там навіть в закрепах дуже богато інфи
-
Аж попробовать захотелось, очень интересный опыт😁
-
Доброго дня, в мене є питання. Чи можна подавати на візу cuaete вдругий раз? В мене є друг який не правильно указав данні, і вже чекає декілька місяців. Ми з ним подавали в одночас, і мені прийшов аппрув, а йому ні
20 Jan 2023, 19:11
41115/374820
9 minutes ago