UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте, кто то подавал детям на визу в Лондоне? Если да то подскажите пожалуйста вы сами возили паспорта или отправляли почтой?И как долго ждали вклейку?
-
Привет! я буду 8.02 в Калгари по плану, и ищу жилье временное, кто может помочь? платное или бесплатное
-
Привет! 5.02 с Варшавы буду добиратся до Калгари, еду один, если кто тоже едет один пишите в ЛС, можем поехать вместе
-
А также если кто летит с Варшавы или Амстердама 5.02 в Клагари можем лететь вместе, в ЛС
-
я ващє спочатку проктолог прочитав, і це навіть не визвало здивування. Студенти , знаєте, не рідко такі роз..яї, що треба їх тримати в рамках. Єдино що зачудувався наскільки тут науково-медичний підхід до дисципліни, але потім перечитав ще раз і розчарувався.
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
там же автор написав, що робота на 2-3 години в день
-
Привіт.прошу відповісти на питання: чи потрібен в Канаді диплом/атестат з України (з перекладом ) при влаштуванні на роботу, якщо роботодавець зазначає в вимогах - secondary school diploma?
-
Кто нибудь сталкивался с apprenticeship для сварщиков в Калгари?
-
А можна придбати пакети онлайн ? Будемо тільки в лютому, не хочеться втрачати акцію )
-
Здравствуйте Подскажите сто писать при онлайн чекине Country of residence От що писать Україна или Германия так как у меня есть пластик немецкий и последнее врем'я тут жеж Спасибо
-
Він мусить зробити податкову декларацію та підрахувати. Внесок у пенсійний фонд точно буде сплачувати, а податок залежить від декілька факторів - чи мав він витрати пов’язані з отриманням цього доходу, чи має deductions and/or tax credits to claim.
-
Дякую, в нас ще їх немає. Чекаємо близько місяця(
-
Кто бронировал билеты на сайте Westjet? Не могу разобраться, когда добавляешь багаж, добавляется цена за него. Но там ещё есть посылание на сборы и комиссии за багаж, мне ещё прийдется какие-то сборы доплачивать за багаж?
-
Я аппарат шо тиск вимірювати 🤣теж сказали ок!
-
Ноут в рюкзаку був, через плече жіноча сумка, термос дитячій пустий був у боковій кишені.Але як на кого потрапиш і різні авіаперевізники по різному себе поводять.
-
Оце ви порекомендували))) по перше це рашкінський паблік, по друге там середній вік користувачів 17 років які просто шукають самоствердження)
-
Я вже майже 2 тижні шукає хотів. Або не читають навіть або пишуть, що вже є в них люди(
-
Всем привет и хорошего настроения! Кто летел уже WestJet напишите плиз в личку, есть вопрос!
-
Всім привіт! Продам надійний автомобіль Chrysler 200 limited, 2014 року , active status, шкіра, люк, нова резина Michelin, не потребує ніяких вкладень, кузов в ідеальному стані, мотор і коробка також. 8000$ Кому цікаво звертайтесь!
20 Jan 2023, 19:11
41336/377858
about a minute ago