UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну як мінімму в тому, що на 10к тачка ще на гарантії))
-
Можно подробности в ЛС?
-
Я могу рассказать с точки зрения продавца
-
Та при чому тут це?? Ви порівняли 10к пробігу з 230к пробігу. Мол однакова вартість обслуговування)
-
Минимум 20000$
-
по-перше, телеграм теж типу як рашкінський. по-друге, 17річних вам видає, якщо ви вкажете собі 18-20 років. Якщо ж ви в анкеті вкажете 21 рік і більше, то тобі вам не буде видавати 17річних. Якби там не було, це реально популярний в Україні і серед українців бот знайомств, і на відміну від Бамбл, Тіндер і Баду, він не намагається вас скрити і не вимагає грошей. Зі свого досвіду скажу, що він найдієвіший.
-
Сколько стоит машина на гарантии?
-
Здравствуйте! Девушки, возможно у кого-то есть «Достинекс 0.5 мг» и он вам не нужен, продайте пожалуйста 🙏🏼 в идеале от 4-8 таблеток
-
Є, що далі?) Чи ви хочете сказати, що маючи тачку з пробігом 50к на гарантії і з пробігом в 230к - ремонт буде коштувати тих самих грошей?)) я не кажу за регламентні роботи
-
В обслуживании! Замена масла, колодок, антифриза, и фильтров стоит тех же денег что новая машина
-
Та ви ж самі порівняли 10к і 230к і кажите, що обслуговування коштує тих самих грошей…я за це кажу. Ви вже про якийсь бюджет пишите))
-
Потому что бред полный говорите, когда у человека бюджет не машину 9000-10000$, что ему делать? Копить на новую машину на гарантии? По вашей логике надо ездить на машине до 150000км и дальше заезжать и сдавать машину на метал
-
Улыбнуло :)
-
Ну ок. В кожного свій підхід)
-
Ну правильно. Але якщо шось серйозне летить, то в гаражах в Канаді ви його не склепаєте за дешево) от і вся різниця. І так якщо вибирати корч з пробігом +200к краще дати ці 10тис дол. в даунпеймент і взяти щось свіже на гарантії. Навіть 100к+ пробігу, але на який ще можуть дати extended warranty. На 200 пробігу вже ніхто такого не запропонує. А закладати 5000 в потенційний ремонт двигуна і коробки історія також фігня, бо маштна потрібна на кожен день зазвичай
-
А ремонта нормальная машина 2016 года с пробегом 200к не требует
-
Со страховкой 1000$ в месяц и плюс ежемесячный платёж
-
Та писали ж тут, що дають/давали
-
Закладати $5000 баксів на ремонт тачки і плюс купу гємора в добавок з цим..не знаю, на скільки це розумна схема) але знову таки - кожному своє)
-
Каким образом и кто даст машину на даунпецмент человеку который месяц назад приехал в Канаду?
20 Jan 2023, 19:11
41600/373188
less than a minute ago