UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Смотря где как и в чем, каждому индивидуально, кому то нравится кому то нет, зависит от человека в первую очередь
-
Так, я читала що і без паспортів українських зовсім без яких.
-
Привіт, де можна заказати готель, bnb на яких сайтах? Щоб оплатити за нього на місці а не онлайн?
-
І щоб не дуже дорого 😁
-
У нас рейс Париж(де Голь) - Калгари, с пересадкой в Лондоне
-
Доброго дня! Кто летел через Лондон(Хитроу) в Канаду по QUAET? Нужна ли виза для пересадки ?
-
В группе капетально много инфы по поводу Лондона, если кратко - в 90%случаев - нужна виза
-
Воспользуйтесь поиском, удачи)
-
Спасибо большое! Я новичок в группе, сейчас буду смотреть ленту)
-
Ні, я знаю що ліки не покриваються поки немає бенефітів. Не про них річ йде. А про хелс карту. І просили оплатити візит простий в волк-ін, пояснили по телефону що не дійсна моя хелс карта і не можуть покрити. Вже все вирішив. Прийшов до них, попросив перевірити чи правильно внесли мої дані в свою систему. Була помилка в адересі мому. І ще щось вони там неправильно вводили. Виправили, все спрацювало) Люблять вони тут неправильно вводити дані
-
Добрый день. Мы летим в Канаду с мужем и моей родной сестрой. Сестре 17 лет и разрешения от родителей официально никакие не делали. Подскажите у кого был такой же опыт, были ли вопросы на посадку в самолет или уже в Канаде ?
-
То ви ходили в реджістрі чи в клініку ?
-
Шукаю співмешканця для аренди житла. Або може у вас є кімната. Планую приїхать в березні
-
Привіт. Лечу з кішкою по CUAET в березні (Калгарі). Чи потрібні зараз аналізи на антитіла (сказ) для кішки. І якщо так, то скільки карантин. І який термін міжнародного сертифіката на провезення. Олексіi.
-
Почти все рейсы через Лондон, хз как с Тбилиси улететь в Калгари.
-
Летіти дл Парижу, Франкфурту. А потім прямий до Калгарі.
-
Пошукайте групу pets to Canada. Там дуже богато інформації
-
Залежить від того які у кошки документи і звідки їдете.
-
Привет, ребята у кого нибудь есть образец reference letter для подтверждения опыта при подачи на PR?
-
Привіт. Як щодо PayPal у Канаді? Чи можна наприклад розрахуватися за квартиру? І взагалі чи ходова?
20 Jan 2023, 19:11
41831/372570
36 minutes ago