Якщо ви з Києва то й до безхатьків звикли😄
А якщо серйозно, то мені теж подобався Downtown, але має сенс звернути увагу на декілька критеріїв пошуку:
1. Наскільки далеко від метро/автобусу (краще метро, бо можна й змерзнути)
2. Наскільки далеко від найближчого маленького супермаркету (де можна купити щось найчастіше вживане,типу хліба) та від великого (де можна закупитися на тиждень основними продуктами)
3. Віддаленість школи/садочка
4. Сусіди і площа квартир (здається, що це все не проблема, але діти можуть заважати і на них можуть скаржитися. А вам, в свою чергу, можуть заважати сусіди+ дітям треба своя кімната/и та тай таке все інше🙃
Площа в Downtown і околицях меньша за площу на окраїнах за однакові гроші, те ж саме стосується ремонту.
В метро і автобусах, частіш за все, людей не дуже багато, але всіляке можна побачити. Якщо подумати, то за рахунок невеликого населення безхатьки просто кидаються в очі. Але в мене, наприклад, з ними ніяких проблем не було. В кожного своє життя.
Я з сім'єю живу в Arbour Lake. Це NW. 10 хвилин від метро і 10 хвилин від великого супермаркету. До всього іншого можна доїхати на метро (+- як в Києві по часу),а там вже й водійські права не за горами)
Але, як вже писали, Канада- то зовсім інший світ і очікування не зійдуться з реальністю, якщо порівнювати з Європою. Я тут майже місяць і одразу відчувається різниця. Сподіваюся, ви з сім'єю полюбите Калгарі, тому що тут круто. Головне знайти себе