UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Если вы новоприбывший и еще не подавали первую налоговую декларацию у вас нет еще My account with CRA. Вы можете попробовать им позвонить и сделать заявку по телефону 1-800-282-8079, но для этого обязательное условие, что вы уже подавали формы на GST credit and CIA, старше 15 лет, жили в Канаде до 1 декабря 2022 и являетесь налоговым резидентом Канады, платили арендную плату не менее 30% вашего дохода и ваш семейный доход за 2021 был $35,000 или меньше (на семью) или $20,000 или меньше на одного. Если получится по телефону сделать заявку, отпишитесь, чтоб другие знали, работает или нет.
-
Конкретику в чому? В цінах на ремонт якогось вузла якоїсь машини? Так я не механік. Так сам я і не маю в цьому розбиратися, бо знову ж таки не механік і цим не заробляю. Я хочу, щоб машина не робила мені мізки та не тягнула гроші з сімейного бюджету. В мене немає ні мети, ні часу, ні бажання крутити ті гайки в себе в гаражі, щоб потім хтось з чату визнав, що я розьираюсь..взагалі поз))От і все. Тому моя позиції в дискусії спрямована до слів автора, який тут починає розповідати про те, що утримувати авто з 200к проьбігу - це те саме, що й з 10к пробігу. Я просто за всі роки в Канаді зрозумів і на собі вивчив скільки коштує тут вартість обслуговування авто. В мене були машини японські, німецькі, американські…і я зрозумів для себе точно, що єдине, що можу собі взяти з пробігом більше 200к - це або тойота, або рам з двигуном камінс)) все інше - пробіг максимум 150 тис і додаткова extended warranty. А розповідати мені про американський седан в Канаді з пробігом більше 200к та що це його ледь не задарма віддають теж не треба. В нього така ціна не тому, що хтось такий щедрий, а тому що з таким пробігом седани в Канаді вже нафіг нікому не потрібні. Хоч це твоя кохана ластівонька була..))
-
Мы таким же составом приезжаем 5.02, нам ответили так: At this moment, we do not have a host family who can offer their housing for Ukrainians. Due to the high number of applications, we experience a shortage of housing in Calgary. We do have an option of the government hotel for 14 days upon arrivals if the rooms will be available. However, we cannot predict how many rooms will be occupied at that moment. We do try to help all the arrivals, but sometimes our resources are limited. We send the requests to government hotels once the family has arrived to Calgary. We do not have a preregistration process since we need approval from the government.
-
Доброго вечора 🤗 Підкажіть будь-ласка репетитора з англійської мови (індивідуальні заняття) Дякую
-
Доброго дня, поділіться будь ласка контактами і орієнтовним цінником. Дякую.