UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В Канаді волонтери не допомагають поселитися у сім’ї, як наприклад це практикують в Європі, але ви можете пошукати сім’ю самостійно заздалегідь, пошукайте групи в фейсбук з канадцями (не «Українці в Калгарі», там сидять тільки наші, вони вам не допоможуть). Дехто з моїх знайомих знаходили сім’ї і залишились задоволені, оскільки отримали гарну підтримку на старті. По прильоту можете стати в чергу на проживання в готелі на 2 тижні, але скільки очікувати доведеться невідомо
-
доброе утро, увидел что на сайте jobbank нужны дипломы старшей школы на некоторые вакансии, это перед переездом желательно их нотариально перевести или как?
-
Добрий вечір чи є в когось дівчатка підлітки хто ходить до Western Canada High school або з Белтлайн і Даунтаун? Шукаю своїй донці подружок. їй 15 років:)
-
Ну да, там и показывать)) Только обязательно с переводом
-
А как в аэропортах ? Тоже эти документы показать ?
-
Нужен перевод внутреннего и сингл джорней, и оба документа показывать на досмотрах. Вы не первый кто так летит)
-
А так, я дуже сподіваюся, шо якшо ви потрапите у халепу, у вас стане сміливості попередити інших, щоб вони не повторили ваших помилок. Вчиться допомагати а не бути занозою у дупі 😉
-
стосовно провини: не знаю, де ви її знайшли в моїх повідомленнях, щоб про неї казати 🤷♂️
-
Бо правила компанії виняткові. В інших авіакомпаніях ширина ручного багажу загально стандартна — 20 см, а тут 15. Я раджу свою думку, ви вільні поступати так, як веде вас серце.
-
Як би в правилах було б зазначено взагалі без багажу, ви б те саме написали?
-
Это что с ним делать?
-
Жесть. 30 мегабит
-
Ми за порадою підключили інтернет Oxio, без контракту. З рефералкою перший місяць безкоштовно. Модем висилають поштою безкоштовно. І нам дуже сподобався customer service, відповідають онлайн і у вихідні, і ввечері). Хто вирішить скористатись- ловіть рефералку RAVHKTH
-
Доброго дня. Ми з дружиною в Калгарі, шукаємо однокімнатну квартиру. Хто вже знайшов житло, можете допомогти будь-ласка з контактами, може у вашому будинку здають або знаєте хто здає. (Сайти по оренді самостійно вже прошерстили )
-
Ладно, перефразую, не говоріть про що не знаєте
-
В группе 43 сообщения со словом Лондон? Что я выдумываю? Пользуйтесь поиском
-
Shaw 80$ Какая скорость не помню Хватает поиграть в гта5 онлайн 😁
-
Там треба цей тест здати обов'язково, на протязі 90 днів, мені до прикладу офіцер сказав в аеропорту, якщо його не пройти то анулюють перміт. А так то на протязі 90 днів ви можете працювати спокійно, окрім роботи з дітьми та на кухні якщо я не помиляюсь
-
Есть такое здесь
-
Заповнить форму яка у другому абзаці під відео.
20 Jan 2023, 19:11
42168/372020
17 minutes ago