UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора. Підкажіть, чи можна йти на медкомісію, якщо на руках ще не має Хелс Кард? Ми її тільки оформили, але ще чекаємо отримання на пошту. Дякую.
-
Альберта
-
Для отримання коштів має ж заповнятися данні паспорта, то це підкуплять я не тільки рецепція, хм дивно
-
тоді точно немає сенсу їхати тому що ваші затрати зі старту будуть 3К євро довезти машину морем, потім вона прийде в Галіфакс і вам треба порахувати скільки грошей вийде приїхати на ній з Галіфаксу у умовний Калгарі, це 5000 км десь
-
:))) а нашо ви тоді відповідаєте на питання іншим людям :) я подумав ви дружина може
-
Ви щось переплутали, я ніяку машину не везу😂
-
простіше за 5К скинути баригам
-
Помилково напевно
-
Я відповідала за візу в Англію і ви на мою відповідь запитали про провінцію
-
Вище там відписав
-
-
все так і є!
-
Всім привіт. Вчора прибули до Калгарі, і зараз намагаємося якнайшвидше отримати всі необхідні документи і перміти. Користуємося вашим сайтом (дуже круто зроблено, велике вам спасибі за такий інформаційний скарб), але от натрапили на ось таке замкнуте коло. Може хтось підказати як з цим впорались? Що робити першим?
-
Привіт, ми робили SIN у понеділок, номер телефону нам не був потрібен, придбали його через пів години після отримання SIN
-
Чому це не буде. Як мінімум у 2 місцях безкоштовно без хелс карти