UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Таке питання Чи варто брати білети поки чекаешь на візу? (25.01 біометрія сдана, зараз очікую підтвердження та далі процедура вклейки візи)
-
Visitor record дали на ребенка, по идее уже не важно если вы заехали и документы на руках
-
Вітаю, зроблю резюме ( Curriculum vitae) в Канаду. Ціна 15 $, кого цікавить пишіть у WhatsApp або Viber +48 739 475 248.
-
Джетлаг/ сбой биоритмов?
-
И боржоми я там нашел
-
Коли в моєму житті якимось чином буде питання знати ці цифри, то предметні розмови я буду вести точно не в цьому чаті😆 На разі мені достатньо знати, що година роботи толкового сертифікованого механіка в Калгарі коштує, який себе поважає, коштує не менше $100 баксів. Це без запчастин
-
Я летіла, з Варшави до Франкфурта - Лот, з Франкфурта до Калгарі - еір Канада . Багаж летить аж до Калгарі , його забирати у Франкфурті не треба і реєстрацію заново робити теж не треба! Якщо ви з Варшави з Шопена вилітаєте то повинен бути транзит , якщо з модліна то вже інша історія..., Віза не треба в будь якому випадку, просто тоді заново реєстрацію у Франкфурті треба і все
-
Підкажіть будь ласка чи можливо в cibc відкрити рахунок в євро щоб туди отримувати зп?
-
Вы так не надейтесь на них, в последнее время они никому не предоставили жильё на две недели, это пишут те, кто давно прилетел, а сейчас люди прилетают, подходят к ним, хоть и заранее писали им заявку, а толку нет, всем отвечают, что мест к сожалению нет.
-
Дякую
-
Я знаю, что мест нет. Я спрашивала про пароль))
-
Доброго дня, хто недавно отримував візу в Нідерландах? Скільки зараз часу займає обробка біометріі на одну людину? Та скільки часу займала вклейка візи у паспорт у Гаазі?
-
Маю на увазі це відео. В опису є лінк. youtu.be/1bnVhOFy1wQ
-
Доброго дня Підкажіть будь-ласка , ми родиною я чоловік і 3 річна дитина приїжджаємо 22 лютого в Калгарі Чи є зараз можливість отримати хочаб на тиждень безкоштовно житло , щоб орендувати своє