UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Обычная цена на пс5
-
Вау супер цена
-
Бест бай 599 cad Digital
-
Шукаю власницю картки- може знайдеться! Дякую!
-
По прилету забудься на месяца 3 про игры и пс 😁😁😁 Будут более важные дела
-
знає хто, чи реально влаштуватися офіціантом, будучи українцем? англійська на вільному рівні, але досвід праці лише три місяці
-
Та время будет по прилёту в марте чем заняться) За инфу спасибо
-
Тут барыги на маркет плейсте продают на 50-70 баксов дороже. Если слишком хочется то можно и у них купить
-
По прилёту значит в Канаде можно брать
-
Ну я сейчас в Израиле нахожусь ) тут намного дороже она)
-
Сон для слабаков?))
-
Да, можно в iншіх В любой можно, это никак Вас не ограничивает
-
Дивиться правила авіакомпанії. Але скоріш за все повна вартість не буде доступна.
-
Добрий вечір. Маю питання: у разі повернення куплених квитків у Канаду, за скільки часу я можу це зробити, щоб повернути собі повну вартість? Чи це в кожній компанії завжди по-різному?Я вибачаюсь, просто ніколи не літала
-
Кто ночи отменял)))?
-
Кто то имел дело с кредитными картами KOHO? Не могу понять, это типа онлайн банк, или кредитный союз как Servus? Если есть опыт пользования, пожелитесь пожалуймта какие плюсы минусы
-
Скажіть будласка чи нормально коли страхова просить вислати на мейл мій VOID cheque мого рахунку і дані карточки номер сvv код щоб зняти гроші???
-
Доброго дня, підскажіть будьласка хто знімав житло на Аіrbnb, вам адресу точну коли надавали, якщо ви оплатили вже?
-
Так але написали з airbnb що ми точну адресу відправимо за день до заселення
-
Після оплати зразу можна подивитися, є окремий розділ. Шукайте щось типу "Як дістатися"/Адреса
20 Jan 2023, 19:11
42407/375104
31 minutes ago