UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
По прилёту значит в Канаде можно брать
-
Ну я сейчас в Израиле нахожусь ) тут намного дороже она)
-
Сон для слабаков?))
-
Да, можно в iншіх В любой можно, это никак Вас не ограничивает
-
Дивиться правила авіакомпанії. Але скоріш за все повна вартість не буде доступна.
-
Добрий вечір. Маю питання: у разі повернення куплених квитків у Канаду, за скільки часу я можу це зробити, щоб повернути собі повну вартість? Чи це в кожній компанії завжди по-різному?Я вибачаюсь, просто ніколи не літала
-
Кто ночи отменял)))?
-
Кто то имел дело с кредитными картами KOHO? Не могу понять, это типа онлайн банк, или кредитный союз как Servus? Если есть опыт пользования, пожелитесь пожалуймта какие плюсы минусы
-
Скажіть будласка чи нормально коли страхова просить вислати на мейл мій VOID cheque мого рахунку і дані карточки номер сvv код щоб зняти гроші???
-
Доброго дня, підскажіть будьласка хто знімав житло на Аіrbnb, вам адресу точну коли надавали, якщо ви оплатили вже?
-
Так але написали з airbnb що ми точну адресу відправимо за день до заселення
-
Після оплати зразу можна подивитися, є окремий розділ. Шукайте щось типу "Як дістатися"/Адреса
-
Привіт всім. Можливо в когось є знайомі які тісно пов'язані з роботою дизайну інтерьеру чи архітектурою або будівництвом? Маю безліч питань. Якщо хтось зможе зконектити з кимось буду дуже вдячний, в боргу не залишусь. Дякую
-
Так Теж буває
-
Привіт Чи можливо польські права змінити на канадські без екзамену?
-
Привіт Андрій з магазину мобільного зв‘язку, якщо бачиш це повідомлення напиши будь ласка мені))
-
В мене питання, якщо я громадянин Украины, жинка Латвии, як мени мигрувати жинку?
-
Вы про куаэт если, то читали условия? Можно подать заявку и от членов семьи
-
Реально, навіть якщо досвіду нема, беруть
-
Я когда регистрировался, то её не указывал.
20 Jan 2023, 19:11
42415/375104
27 minutes ago