UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну это понятно) Просто на фейсбуке в маркетпейсе нашла украинку которая выкладывает объявления аренды жилья и занимается этим много лет,но по Гамильтону( Вот интересно может кто-то заниматься этим и в Калгари ,или кто-то снимал
-
Доброго дня, так це нормальна практика, декілька разів користувались airbnb, оплату знімають одразу інструкції по заселенню надсилають за день-два, залежить від власника
-
Вроде как пишут что если через Хитроу прилет и вылет то должно быть без вопросов , но истории разные, поэтому часто просто в первом аэропорту может офицер начать вредничать. Такое было, что людей не пускали, по статистике последней эти проблемы уже в прошлом и сейчас с куаэт пускают уже.
-
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою ситуацією… моя дружина отримала візу на дівоче прізвище ще до одруження, зараз змінила на моє, чи можна в’їхати в Канаду з двома паспортами, на нове прізвище і старий з візою, чи потрібно чекати нову візу на нове прізвище у новий паспорт ?
-
Добре, дякую, перший раз користуюсь airbnb)))
-
Називається Letter of Introduction. В самому листі пишуть, що може знадобитись. Я взагалі сформував пакет документів і роздрукував всі листи, що мені надходили. Але то моя особиста паранойя.
-
Привіт, якщо дивитись в дві сторони (причому вже з багажем та зворотні білети які можна повернути), то виходить дешевше ніж в одну сторону. Франкфурт-Калгарі - 8 березня- листопад(зворотні)