UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Бред. Смотрите Shaw
-
Хтось каже, що треба, а хтось навпаки
-
Бо всі пишуть по - різному
-
Просто хочу знати чи це важливо, чи можна отримати ворк перміт без нього
-
Так візи є. Ми ще раніше зробили. Visitor visa Але цей документ на не приходив
-
А віза в паспорті вже є? Бо і я, і дружина отримали таки листи в той момент як нам вклеїли візи. Ще навіть до того, як паспорти з візами повернулись.
-
Prepaid сімка буде-де, той же 7eleven. І кредитка не треба, можна кодами за кеш.
-
Нам прийшов лист на пошту від IRCC, заходимо в особистий кабінет, і там по кожному з родини окремо є посилання(чек фул аплікейшн)після вклейки візи в паспорт там з‘являється Poe letter, але в нас WP а не візітор.
-
Реферальная программа насколько я знаю ни у телуса ни у shaw не распространяется на интернет. Да есть смысл брать контракт но помните что это контрактна два года. Из преимуществ это уменьшенная цена и оптоволокно, + безлимит и хорошие роутеры
-
Спасибо большое Есть смысл брать на два года или каждый месяц? Есть какие то рефералки?
-
Но вот SIN для номера нужен если нету кредитки, но опять же это применяется не ко всем операторам
-
Или вообще никогда
-
SIN получают с паспортом и возможно с пруф оф адрес но не всегда
-
Дякую за відповіді))
-
SIN получают без номера. Те кто говорят что нужен номер либо не знают либо тоже услышали.
-
Тоді можливо, що це через Visitor visa, бо в нас Worker. Тоді краще почекайте порад тих, хто с Visitor летів.
-
Зрозумів. Дякую вам))
-
Не важно. Мы не распечатывали, я даже не помню, приходил ли это пистмо всем нам
-
А взагалі оператори почали вводити знижку за авто оплату налаштовану
-
Не всі оператори вимагають оплату з картки) У деяких можна прийти в салон і проплатити
20 Jan 2023, 19:11
42533/375936
about a minute ago