UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Припейд это 3G покрытие + обрубание связи по истечению 30 дней (у вас закончился тариф и пока не пополните ни вы ни к вам никто позвонить не сможет)
-
Дякую, перегляну.
-
У мене visitor ! Цей документ приходить на email , дивіться в прикріплених файлах усіх листів що ви отримали від них.
-
Я же говорю не на всех распространяется😑)
-
Так. Але в мене там немає конкретно цього листа. Всі інші є.
-
Супер! Большое спасибо) хорошего дня)😎
-
Бум готово
-
Я цього разу не брав ніяких контактів
-
Звоните и говорите, ребята я переезжаю на такой то адрес с такого-то числа. Хочу изменить адрес обслуживания
-
Если переезжаешь то контракт нужно разрывать? Или как-то предусмотрено? Кто его знает в какую точку Калгари за два года занесет...
-
Здравствуйте Подскажите пожалуйста стоимость билета на кота
-
Всім привіт, є тут хтось, хто займається будівництвом? Цікавить робота, відпишіться будь ласка в приват.
-
Нету
-
Якщо поділиться хтось контактами буду вдячна якщо поділитесь і зі мною:)
-
розширила трохи питання
-
Приветствую! Кто может посоветовать страховую компанию для авто?
-
Доброго дня, хтось підкаже, як записатися на інтенсивний 2-х недільний курс з вивчення англійської мови при церкві Святого Володимира🙏, На сайті церкви це неможливо зробити. Дякую 💝
-
Я лечу в марте , знаю людей которые летали и все было хорошо ! Там в письме написано что я обязан его предъявить на границе и мне выдадут work permit! Все то же самое .
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка дівчата, хто знає гінеколога російськомовного чи україномовного? Дуже потрібен. Також в пошуках сімейного лікаря. Дякую!
-
Понял, проблем с этим не было на границе?
20 Jan 2023, 19:11
42554/372570
34 minutes ago