UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А ось берези є. Сподіваюсь,що реакція буде тут не дуже сильною
-
@iam_dominicana можливо теж можна додати питання. Як я розумію при отриманні дозволу на роботу (в аеропорту) я відразу стаю податковим резидентом Канади. Якщо я працюю як зареєстрований ФОП в Україні, то я маю сплатити податок в Україні а також податок в Канаді (за виключенням вже того відсотку що був сплачений в Україні). Виходячи з цього є 2 питання: 1) При оформленні самозайнятості, чи буде цей робочий досвід враховуватися як досвід роботи для отримання ПР по Express Entry Stream? (так як самозайнятість буде зареєстрована в Альберті) 2) У випадку “Accelerated Tech Pathway” чи підпадає самозайнятість під цей критерій (якщо будуть надані договора, та інвойси з компанією в Штатах) ?
-
Hi guys 🤘 Мене звати Дарина і я майстер пірсингу в Tribal Expression studio 🗿 Мій досвід роботи 6 років ,також маю медичну освіту) Запрошую вас на пірсинг будь якої складності👌 В нашій студії ви зможете придбати якісні і неймовірно красиві прикраси на будь який смак ) Подробиці стосовно ціни на прокол чи прикраси зможете уточнити зателефонувавши в нашу студію аби прийшовши особисто ) Побачити деякі мої роботи можна в інстаграмі @derimoorepiercer . Welcome 🙂
-
Привіт, мене звати Ірина, я 8 місяців проживаю в Британській Колумбії у маленькому селищі, можливостей тут небагато і робота, на якій працювала, завершилась, тому, планую переїзд до Калгарі. Шукаю житло, так як я одна, розглядаю варіант підселення до дівчини/жінки. Район неважливий, розгляну будь-які варіанти 🔥🙏🏻
-
Кто замовляв shaw fibre+, як довго коробка йшла, вранці написали що відправили, але відстежити не можна?
-
Это польская кровянка - kaszanka Она с гречки обычно и делается) Может ещё с ячменной каши.
-
Сегодня же праздник, Groundhog day!:-)
-
Всем привет Есть ли среди нас психологи, которые со своими дипломами здесь практикуют или может ваши друзья/знакомые здесь психологи, отзовитесь или поделитесь контактом. Всем хорошего дня ;)