UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А якщо потрібна допомога з перекладом можете до мене звернутися. Я лікар
-
Так але дуже чемні
-
facebook.com/events/s/stand-for-democracy-stand-with/722042985819414/
-
120 дол за медогляд
-
Там англомовні лікарі?
-
А шо там по цінам,ге знаєте?
-
Друзі всім раджу стоматологію в Даунтауні. Ліміт по Альберта бенефіт необмежений. Всі привітні щей електричну зубну щітку подарували. Dental at the Met +1 403-800-4474
-
Запрошуємо всіх долучитися до мітинга цієї неділі о 13:00-14:30. Марш починається о 13:20 з Пам’ятника Голодомору (Memorial Drive and Edmonton Trail.) Афіша прикріплена і можна додаткову інформацію знайти на ФБ сторінці. *Спеціальна акція - щиро просимо всіх запросити канадських друзів долучитися до цього ралі. Промови будуть і на англійську цього разу - хочемо максимально залучити канадців побачити що перемога України це теж їхня перемога.
-
Друзі, привіт 👋 Шукаємо з дівчиною однокімнатну квартиру, можливо хтось буде переїжджати в майбутньому, будь ласка напишіть в приватні Бюджет до 1400 долларів Дякую)
-
За беретами надо в Париж)). Я там видела
-
У меня наоборот ситуация) Я когда летаю в Украину(до войны), то меня Канадки просят привезти береты 🤪 и я хожу по местным Украинским базарчикам в поисках беретов 🤣 Но если вы вдруг что-то узнайте о мистических платках- напишите обязательно. Очень интересно
-
Вот -вот. Говорит,что раньше из Канады возили. Я ей говорю,что канадки вообще в платках не ходят, тогда она сказала,что это специально для Украины выпускали😁🙈