UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тг канал это официальный источник IRCC? У них есть официальный сайт.
-
вот из канала в тг Україська Канада Увага! Фінансова допомога українцям, які прибути до Канади за програмою CUAET буде надаватись до червня 2023 року тільки у випадку, якщо українці заїхали до Канади до 31 березня 2023 року. Програма фінансової допомоги прив"язана до заходів CUAET, які діють до 31 березня 2023 року. Це роз"яснення було отримане сьогодні від IRCC українськими організаціями під час зустрічі.
-
Или все, кто оформился по куат получат все плюшки и после 31
-
Ждем официальную информацию. Думаю/надеюсь программа продлится
-
Это даже не много не логично. Приехать надо в 3месяце, а помощь до 6. Люди первым делом получают эту помощь. В течение первых недель. А тут аж 3 запаса дают.
-
Подстажите ниразу нелетавшему, что я нетак делаю. Захожу в Аир канада на сайт, выберают Франкфурт - Калгари - 1480 с человека жтоном на 20 марта, ввожу Амстердам - 2050 амер дол с человека эконом. В Киви тоже какие-то сумассшедшие цены, но ниже этих. До этого я смотрела с месяц назад - были в 2 раза меньше. Что я не так делаю, куда делись билеты по 700 баксов с человека?
-
Надіятись на якусь знижку (але це майже нереально). Маю пораду що квитки на понеділок - четвер трошки дешевші ніж інші. Раджу шукати квитки на ківі, а купувати вже на сайті авіакомпанії - так просто зручніше. Ще бачив тут радять купувати білет в дві сторони, так дешевше може бути ніж в 1 сторону. Потім квиток назад можна здати, або залишити собі, щоб у вас був план «Б» на повернення до дому, якщо з Канадою не вийде.
-
По моїм спостереженням у вівторок і середу білети дешевші. Але не чекайте знижок (моя порада) я так чекаючи пропустила прямий рейс за ціною того який маю зараз з пересадками. На CONDOR i Delta найдешевші рейси. З AirCanada було так же як і у вас, на сайті одне в авіалінії інше.